SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Obligată să câștige! Motivul pentru care Halep trebuie să învingă în următorul meci de la Indian Wells

Simona Halep e în optimi la Indian Wells // FOTO: Reuters +1   FOTO
Simona Halep e în optimi la Indian Wells // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 22:15

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a trecut duminică seara în două seturi muncite de Kateryna Kozlova (25 de ani, 114 WTA), asigurându-și calificarea în optimile de finală de la Indian Wells.

  • Halep va juca în optimi marți contra cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA), care a trecut în trei seturi de Jelena Ostapenko (21 de ani, 22 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-4.

Victoria Simonei Halep împotriva Katerynei Kozlova contează enorm în economia pentru locul secund. Halep va avea însă un meci mult mai important în optimi, decisiv pentru menținerea ei pe locul secund în clasamentul WTA.

Concret, Halep trebuie să o învingă pe Marketa Vondrousova pentru a fi sigură că nu va fi devansată de Petra Kvitova, ocupanta locului 3. Deși eliminată, cehoaica stă la pândă și vânează poziția secundă a Simonei Halep. 

Halep are în continuare șanse la locul 1

Simona păstrează în continuare șanse la primul loc în clasamentul WTA. Mai jos sunt toate calculele actualizate:

CALCULE:

  • Simona Halep (2 WTA) e singura jucătoare care o poate depăși pe Naomi Osaka, liderul mondial, la finalul turneului de la Indian Wells;
  • CONDIȚIA: Halep e obligată să câștige turneul, iar Osaka să nu ajungă în finală!

Vezi și: SIMONA HALEP - KATERYNA KOZLOVA 7-6, 7-5 // Halep rezistă și trece de Kozlova! După ce a clacat de două ori în ambele seturi, jucătoarea noastră trece în optimi la Indian Wells! Cu cine joacă + CALCULE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  11 Martie 2019, 13:47

Daca nu se pune la punct cu serviciul si nu isi va schimba canceptia si atitudinea in joc, va pierde lejer chiar din noaptea asta.

redbuldog
redbuldog  •  11 Martie 2019, 10:07

Dupa evolutiile de la Indian,Simona vs.Vondrousova,e clar ca cehoaica ramane favorita,acum sa vedem..in tenis se pot schimba multe,de la un meci la altul,important e sa nu o umileasca pe favorita 2,totodata romanca trebuie sa mai agoniseasca ceva puncte pana la Roland Garros,daca nu vrea sa iasa din top 10!

10154976492293690
Szasz Andrei  •  11 Martie 2019, 07:33

Daca iese Osaka in turul urmator, atunci Halep mai trebuie sa castige turneul pt. a reveni pe locul 1 ? Diferenta dintre castigatoare si finalista este de doar 295 de puncte care i-ar fi suficiente Simonei sa revina pe 1 chiar daca ar pierde finala, iar Osaka ar iesi in turul urmator. Cu Collins nu ii va fi usor, americana fiind in forma buna de la Australian Open incoace, iar Simona se pare ca a devenit "bestia neagra" pentru cehoaice anul acesta !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează