SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Un nou antrenor pentru Simona Halep? „Am înțeles că Daniel Dobre va veni săptămâna viitoare”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 17:21

Simona Halep, locul 2 WTA, ar putea avea un nou antrenor în scurt timp, după terminarea turneului de la Indian Wells.

  • Simona Halep va juca în „optimi” marți, contra cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA), organizatorii urmând să anunțe ulterior ora de start

Florin Segărceanu, antrenorul echipei de Fed Cup și un apropiat al Simonei Halep, a anunțat că Simona ar putea fi pregătită în curând de Daniel Dobre, cu care a mai lucrat în trecut, în vederea antrenamentelor pentru Roland Garros (26 mai - 9 iunie).

„Un antrenor reuşeşte uneori să facă programe şi să impună anumite decizii. Simona are o echipă foarte puternică, dar va trebui să găsească o variantă optimă pentru antrenor, nu o variantă în grabă. Este deja în timpul turneelor şi o aşteaptă o perioadă mai dificilă.

Se apropie Roland Garros, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu îl apreciez foarte mult. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.

Cred că informațiile legate de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka (n.r. Sascha Bajin) sunt doar speculaţii. Eu cred că e dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Simona are nevoie de un om echilibrat, care să se potrivească temperamentului ei”, a declarat Florin Segărceanu la TV Telekom Sport.


Daniel Dobre

Citește și:

Halep s-a destăinuit la Indian Wells: „Ăsta e unul dintre secretele mele. Lucrez cu el, e esențial în tenis”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sadomarxist
sadomarxist  •  11 Martie 2019, 18:57
Postat de fcsbist_din_2003 pe 11 Martie 2019, 18:47

Sa vina Dică !!! Sau Sumudica cu MM

oare de ce ne miram cand aia de pe treizecizero considera site-ul asta unul de ***?...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist_din_2003
fcsbist_din_2003  •  11 Martie 2019, 18:47

Sa vina Dică !!! Sau Sumudica cu MM

aberescu
aberescu  •  11 Martie 2019, 18:40
Postat de florinso pe 11 Martie 2019, 18:35

Ar trebui sa si ua inapoi oe cel din 2014. Atuncu cand a luat turneele la rans castigate. Nu i Dobre asta???

Ar trebui sa-ti mai iesi niste cursuri de gramatica. Pana si Becali vorbește mai cursiv ca tine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează