SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS. VIDEO Thug life » "Hagi" Halep îl umilește pe Cahill la miuță :D

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 11:23

Simona Halep, locul 1 WTA, se simte excelent la Indian Wells, unde s-a calificat în optimile competiției, unde o va întâlni pe Qiang Wang, locul 55 WTA. Meciul se va juca azi, de la ora 20:00.

La antrenamentele din California, Simona Halep se distrează alături de Darren Cahil. Pe lângă tenis, Simona arată că se pricepe și la fotbal. Simona a spus în mai multe rânduri că idolul ei este Gică Hagi și dovedește că a învățat destule urmărindu-l pe acesta. 

Într-un video postat de WTA, Halep jonglează excelent cu mingea și a fost de neoprit la miuța cu antrenorul Darren Cahill, căruia i-a dat mingea printre picioare: 

 
Halep Thug Life

THUG LIFE » "Hagi" Halep îl umilește pe Cahill la miuță ⚽ Etichetează un prieten care știe cu "varza" la fel ca Halep ----->>>> http://bit.ly/2Gm5W17

Posted by Gazeta Sporturilor on 13 Martie 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
luker
luker  •  13 Martie 2018, 13:53

Una doua, hai un thug life pentru prostime care acum a deschis netu. Nah ca mi-ai luat clicku, tantalaule.

ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  13 Martie 2018, 12:35

Bravo, stie cu mingea, chestia cu thug life mi se pare deplasata, total aiurea...

martinpen
martinpen  •  13 Martie 2018, 12:33

Hai lasati vrajeala cu i-a dat printre picioare... Ala statea cracanat special sa i-o dea... Dar multi jucatori din Liga 1 nu stiu sa tina mingea aia pe picior... Bravo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează