SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP la INDIAN WELLS. Vrea milionul de dolari! Decizia luată de Simona Halep înainte de turneul american

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 17:11

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, participă în această săptămână la turneul de la Indian Wells, unde este prima favorită.

Simona Halep a luat decizia să participe și în proba de dublu, unde va face pereche cu Irina Begu. Cele două jucătoare au câștigat la începutul anului turneul de la Shenzen.

Simona Halep și Irina Begu vor juca în turul 1 contra perechii cehe formate din Nicole Melichar și Kveta Pescheke. Meciul se va disputa joi, 8 martie, cu începere de la ora 21:00. În turul doi, cele două românce ar putea avea un meci greu, având șanse să se dueleze cu a treia pereche favorită, Gabriela Dabrowski/ Yifan Xu (Canada/China).

După ce a ales să participe și în proba de dublu, Simona Halep are șansa de a câștiga bonusul de un milion de dolari. Organizatorii de la Indian Wells vor da un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care câștigă atât proba de simplu, cât și proba de dublu.

Simona Halep va juca în proba de simplu direct în turul doi, cu învingătoarea meciului Ying-Ying Duan - Kristyna Pliskova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  07 Martie 2018, 21:55
Postat de sexilian pe 07 Martie 2018, 20:50

daca e pe bani sigur vine si ZICA........

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  07 Martie 2018, 20:50

daca e pe bani sigur vine si ZICA........

cobadin33
cobadin33  •  07 Martie 2018, 20:03
Postat de Victor Rusu pe 07 Martie 2018, 19:33

Cine se lăcomește să alerge după doi iepuri, nu prinde niciunul. Mai ales atunci când vânătorul a fost accidentat.

Vorbesti aiurea, nu-i vorba de lacomie, e ceva normal. Ilie Nastase spunea ca juca la mai toate turneele si la dublu, chiar si dublu mixt. Federer spunea ca in tinerete juca si el la dublu, pt ca un joc oficial e mai eficient decat un antrenament. Eu nu pricep de ce Simona joaca atat de rar la dublu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează