SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP LA MADRID // Simona Halep, victorie în două seturi la Madrid! Urmează un meci de foc

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 16:09

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în turul II al probei de dublu al turneului de la Madrid. Româncele au trecut de perechea Darija Jurak/Raluca Olaru, scor 6-3, 6-3.

Simona Halep și Irina Begu porneau cu prima șansă și și-au respectat statutul de favorite. În primul set, Olaru și Jurak au început mai bine și au condus cu 2-0. De acolo, Halep și Begu au început o serie incredibilă și au câștigat următoarele 6 game-uri!

Setul doi a început identic, cu Olaru și Jurak conducând cu 2-0. Halep și Begu au revenit și au egalat, iar cele două perechi au mers cap la cap până la 3-3. La acel scor, Simona și Irina au forțat și au câștigat trei game-uri, asigurându-și calificarea în faza următoare.

În turul II, Simona Halep și Irina Begu vor juca cu principalele favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova.

Citește și:

Miki Buzărnescu, OUT de la Madrid » A pierdut în două seturi cu Sevastova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează