SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP LA MADRID // VIDEO Simona Halep, punctul zilei la Madrid! Lovitura la care Margarita Gasparyan nu a avut reacție

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 10:51

HALEP LA MADRID. Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut fără probleme de rusoaica Margarita Gasparyan (24 de ani, 65 WTA), scor 6-0, 6-4 și s-a calificat în turul II al turneului de la Madrid.

  • Simona Halep va juca în runda următoare cu britanica Johanna Konta (47), care a trecut de Alison Riske (49 WTA), scor 6-4, 6-1.

Evoluția din meciul cu Margarita Gasparyan a fost una entuziasmantă pentru Simona Halep, care a avut momente incredibile de joc. WTA i-a acordat Simonei premiul pentru cea mai frumoasă lovitură a zilei la Madrid. 

În setul doi, la 5-4 pentru Simona și 40-30 pentru Gasparyan, Simona a reușit un punct spectaculos. Ea s-a deplasat excelent pe teren, a ajuns la scurta trimisă de adversară și a închis punctul cu un forehand în diagonală, la care Gasparyan nu a avut reacție.

Citește și:

Simona Halep, prima reacție după victoria de la Madrid: „Sănătatea mea nu e grozavă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  06 Mai 2019, 15:08

Aha, joacă cu Konta în turul următor ... păi sper s-o distrugă la zero pe *** aia *** plîngăcioasă. Ce crede Konta, c-am uitat ce-a făcut în meciul de Fed Cup de la Constanța?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează