SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP LA MIAMI // Prima reacție a Simonei după anunțarea noului antrenor: „Asta e cel mai important” + cu cine poate juca la Miami

Simona Halep // FOTO:Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO:Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 22:12

Simona Halep, locul 2 WTA, se pregătește de debutul la turneul de la Miami și a dat primele declarații după oficializarea numirii ca antrenor a lui Daniel Dobre, 50 de ani.

„Am lucrat cu Daniel Dobre și în trecut și mă cunoaște foarte bine. Sunt fericită să îl am în echipa mea. Am încredere în el. Am colaborat bine în trecut. Cred că cel mai important este că mă simt bine cu el și avem o relație bună”, a spus Simona Halep pentru site-ul ei, simonahalep.com.

Cine e Daniel Dobre

„Brică”, așa cum este poreclit Daniel Dobre în lumea tenisului, și-a întrerupt brusc cariera de jucător de tenis. Pe 29 septembrie 1989, Dobre atingea cel mai bun loc din carieră, 832 ATP la simplu, potrivit Libertatea.

În 2014, la Turneul Campioanelor, Daniel Dobre i-a fost sfătuitor Simonei, iar între cei doi s-a legat o relație de respect. El ar fi singurul antrenor român căruia Halep îi solicită sfaturi tehnice.

  • Simona Halep va juca direct în turul II al turneului de la Miami cu învingătoarea meciului Taylor Townsend, locul 96 WTA, jucătoare venită din calificări și Johanna Larsson, locul 79 WTA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
popescu222
popescu222  •  21 Martie 2019, 08:03
Postat de schwartz69 pe 21 Martie 2019, 06:21

pe fcsb

Pai Simona e ca FCSB: ii trebuie antrenor docil, fara realizari si deci fara personalitate.

schwartz69
schwartz69  •  21 Martie 2019, 06:21
Postat de bogol pe 21 Martie 2019, 03:18

Pe cine a mai antrenat Dobre, sunt curios?

pe fcsb

bogol
bogol  •  21 Martie 2019, 03:27

Uite ce a zis Simo in interviu: "I need to feel a connection, inspiration. You always want a coach with the best technique, but after 20 years of playing tennis, you can’t change much technically or tactically. For me, the most important thing is connection." Adica zice clarca nu mai are ce invata in tenis, si ca tot ce vrea e cineva care sa ii dea incredere in ea. Cum sa nu mai aiba ce invata? Sa se uite putin la jocul Biancai, ca are MULT de invatat de la fatuca aia. 1. Joc agresiv cu variatii rapide 2. Serviciul 2 greu de atacat 3. Serviciul 1 precis si puternic 4. Dropshot Extraordinar 5. Mentalitate de MARE campion As putea continua lista, dar ma abtin. Simo, orice jucator mai are de invatat. In momentul in care zici ca gata, nu mai ai de invatat, accepti tacit DECLINUL. PACAT...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează