SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP LA MONTREAL // Organizatorii de la Rogers Cup au reacționat după izbucnirea Simonei Halep: "Avem mâinile legate"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 13:39

Simona Halep, locul 1 WTA s-a plâns după victoria cu Caroline Garcia (6 WTA), scor 7-5, 6-1, de programul încărcat de la turneul de la Montreal (Detalii aici).

După plângerile Simonei Halep, organizatorii turneului de la Montreal au reacționat și susțin că nu au avut ce să facă.

"În cazul Simonei Halep, care a câștigat turneul din 2016, știm că este una dintre favoritele publicului. Vrem s-o facem să se simtă cât mai bine. Dar, din cauza unor constrângeri, azi nu am reușit.

Simt că avem mâinile legate. Înțeleg reacția ei, pentru că este concentrată pe pregătire și pe recuperare și ar fi vrut ca lucrurile să fie altfel. Dar, în același timp, noi nu o vom pune pe Halep să joace pe arena «National Bank» (n.r. al doilea stadion din complex). A trebuit să lucrăm cu ce am avut la dispoziție", a declarat Valeri Tetreault, directorul de comunicare de la Rogers Cup, potrivit presei din Canada.

Simona Halep a fost nevoită să joace două meciuri într-o zi, cu Anastasia Pavlyuchenkova și Venus Williams. În plus, Simona va avea doar câteva ore pauză între meciul cu Caroline Garcia, terminat azi la ora 03:10, ora României, și meciul cu Ashleigh Barty, care va începe azi la ora 20:00, ora României.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
wishmaster
wishmaster  •  12 August 2018, 02:03
Postat de klauz pe 11 August 2018, 16:31

Rog rectificati urgent titlul. Nu se spune "izbucnirea", ci "isteria" lui Momo Halep!

iar a pierdut la pariuri, fraierul ăsta! :D pai bah, ***... ce vina are fata ca ești tu năvleg și pariezi aiurea? am înțeles ca ești hater de mic, dar sa ți-o iei și la buzunar pe barba ta, asta spune mult despre intelijența ta... imao, ofc XD

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mellye1
mellye1  •  12 August 2018, 01:51
Postat de Gigi Papadie pe 11 August 2018, 18:22

PINA UNA ALTA SIMONA E NR, 1 MONDIAL SI FACE CINSTE ROMANIEI. TU ESTI UN 0 PE CARE NU-L CUNOASTE NIMENI

BA ciontule di ce ti ei di mini ? Tu nu si sa cetesti ? Nu vezi ca eu am ripostat acelui mahalagiu care o tot insulta pe Symo . Multi sunteti dusi aici .

fuller
fuller  •  11 August 2018, 19:53

Cu alte cuvinte, organizatorii recubosc cacle pasa mai mult de marketing (sa o puna pe terenul principal pentru ca atrage spectatori) decat de recuperarea sportivelor. Ele sant doar caii care trag la jug. Ar trebui sa existe o regula care sa le permita jucatorilor sa refuze sa joace daca nu au timp suficient intre meciuri. E a doua gafa la Rogers Montreal, dupa ce Miki a atentionat-o pe arbitra ca terenul a devenit alunecos, pentru ca apoi sa se accidenteze. Din nou jucatoarele sant sacrificate.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează