SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP LA MONTREAL. Simona Halep e gata de revenirea pe teren: "Aici sunt încrezătoare că pot juca bine! Vreau să fiu la cel mai înalt nivel" » Ce zice despre sezonul ei

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 12:14

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit despre turneul de la Montreal, care începe azi și pe care l-a câștigat în 2016.

"Este mereu frumos să te întorci unde ai câștigat un turneu. Este plăcut să fiu din nou aici și să mă bucur de această atmosferă. Mereu când joc este o atmosferă excelentă. Abia aștept să încep turneul. Rogers Cup este o competiție diferită, care în fiecare an se joacă în orașe diferite (n.r. Montreal sau Toronto). Este plăcut că am amintiri frumoase de acum doi ani. Vreau să încep meciurile și să repet rezultatele din trecut. Aici mereu joc bine. Când vin sunt încrezătoare că pot juca bine și că simt mingea bine.

Este greu să compari Toronto cu Montreal. Sunt destul de similiare turneele, oamenii sunt foarte drăguți și avem tot ce ne dorim. Pentru mine e mai bine la Montreal pentru că aici am câștigat. A fost o săptămână foarte bună pentru că atunci am jucat și finala la dublu, cu Monica Niculescu. În Toronto am ajuns doar în finală.

A fost cel mai bun sezon de până acum cu siguranță. Să fiu numărul 1 și să câștig în sfârșit primul Grand Slam mă face fericită. Sunt mai ușurată și pot să mă bucur mai mult de tenis. Nu mai e așa multă presiune. Joc bine pe hard, am încredere. Fiecare turneu e greu și nu voi pune presiune pe mine. Vreau să îmi găsesc cel mai înalt nivel din nou", a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA.

  • Simona Halep, principala favorită a competiției, va avea primul tur liber, urmând s-o înfrunte în turul secund pe învingătoarea partidei dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și Christina McHale, locul 98 WTA.
  • Anul trecut, Simona a fost învinsă categoric de Elina Svitolina (5 WTA, la acel moment) în semifinalele de la Rogers Cup, scor 1-6, 1-6.

Citește și: Duel românesc în turul I la Montreal! România are 6 jucătoare pe tablou, după ce Niculescu și Bogdan au trecut de calificări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
albanezulvesel
albanezulvesel  •  06 August 2018, 22:08

ce fatza=)))))))))))))))))))

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  06 August 2018, 16:28
Postat de Danezul Gramada pe 06 August 2018, 15:52

Era pregătită și pentru wimbledon și sa gândit că de ce sa câștige încă un gs, că tot ieșeau pe rand capii de serie, când mai bine se relaxează. Serena avea câte 5000 de puncte avans și juca toate turneele la fel. Simona sta cu 800 de puncte în fața și crede ca merge asa la nesfârșit. Ia exemplu fato de la Buzarnescu.

Hai sa nu mai exageram.Niciodata nu a avut Serena 5000 de puncte avans fata de cea de- a doua.Cel mult 3000.Din 2000 si pana in ianuarie 2017 cand a ramas gravida au mai fost 13 nr 1.Alternativ cu Serena au fost, Sharapova,Wozniacki, Kerber, Jancovic, Clijster, Mauresmo,Safina , Azarenka, Henin etc.Cateodata diferenta dintre Serena si locul secund a fost de 50 de puncte.

126791918017681
Danezul Gramada  •  06 August 2018, 15:52

Era pregătită și pentru wimbledon și sa gândit că de ce sa câștige încă un gs, că tot ieșeau pe rand capii de serie, când mai bine se relaxează. Serena avea câte 5000 de puncte avans și juca toate turneele la fel. Simona sta cu 800 de puncte în fața și crede ca merge asa la nesfârșit. Ia exemplu fato de la Buzarnescu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează