SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS 2019 // Martina Navratilova crede doar în Simona Halep la Roland Garros: „Va fi greu să o bată cineva. E capabilă să joace mai bine decât oricine pe zgură”

Simona Halep încearcă să câștige al doilea titlu consecutiv la Roland Garros
Simona Halep încearcă să câștige al doilea titlu consecutiv la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2019 09:33

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS 2019 // Martina Navratilova (62 de ani, fost lider mondial) a prefațat turneul feminin de la Roland Garros și, ca de fiecare dată, a avut doar cuvinte de laudă pentru Simona Halep (27 de ani, 3 WTA), pe care o consideră favorită principală să se impună la turneul parizian.

  • Simona Halep debutează la Roland Garros marți, când o va înfrunta pe australianca Ajla Tomljanović (26 de ani, 47 WTA). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport

„Trebuie să o aleg pe Simona Halep ca favorită. Este deţinătoarea trofeului şi probabil este încrezătoare, a obţinut rezultate bune şi este sănătoasă. Cu combinaţia ei de apărare şi atac, este capabilă să joace un tenis mai bun decât oricine pe această suprafaţă.

Halep se mişcă foarte bine pe alte suprafeţe, dar cred că se mişcă şi mai bine pe zgură. Acoperă bine terenul, returnează bine şi le forţează pe adversare să joace ghemuri lungi, în care pot greşi. Va fi greu să o bată cineva pe Halep!

Toate jucătoarele care lovesc foarte bine - Naomi Osaka, Serena Williams, Karolina Pliskova sau Petra Kvitova - vor avea o şansă în faţa ei, dar vor fi nevoite să joace un tenis foarte bun”, a declarat Martina Navratilova pentru site-ul oficial al WTA.

18 turnee de Mare Șlema câștigat Martina Navratilova de-a lungul unei cariere prodigioase

Simona Halep este deținătoarea titlului de la Roland Garros și începe openul parizian din postura de cap de serie numărul trei.

Vezi și:

Simona Halep la Roland Garros: reclamă NIKE de excepție dedicată sportivei noastre: „Știți ce ne-a spus Simona despre oamenii care au luat-o în râs când era mică?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
112383043130512
Corneliu Brincoveanu  •  26 Mai 2019, 19:03

Pentru hirtia de impachetat guvizi gravizi: marea specialista a z- gurii si -a luat -o direct in frunte si la Madrid si la Roma , supneti -i si domnului Navratilov !!!

serg_iordan
serg_iordan  •  26 Mai 2019, 10:31

Iarăși Navratilova...iarăși billie Jean king

Vezi toate comentariile (2)
Comentează