SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP LA US OPEN // De ce crede Darren Cahilll că „Halep are o șansă grozavă”: „Ăsta e și unul dintre motivele pentru care am lucrat cu ea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 09:08

Australianul Darren Cahill crede că Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) are o șansă reală la câștigarea turneului de la US Open.

  • Simona Halep va debuta marți la US Open, cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA). Detalii AICI!

„Simona vine cu un suflu nou. E relaxată după un sezon bun și după titlul de la Wimbledon și este încrezătoare. 

Cred că este destul de deschis turneul. Poate fi și mai bună, cu siguranță. Are o șansă grozavă la Flushing Meadows! E tânără, are doar 27 de ani. Am vazut în actuala generație o mulțime de sportivi care joacă cel mai bun tenis după ce trec de 30 de ani.

Este una dintre cele mai «flămânde» jucătoare de tenis pe care le-am întâlnit. Ăsta e și unul dintre motivele pentru care am hotărât să lucrez cu ea, când mi-a cerut asta. Puteam vedea în ochii ei dorința de a fi cat mai buna, se dedica sută la sută tenisului”, a declarat Darren Cahill citat de ziare.com.

8,00este cota pe care majoritatea caselor de pariuri i-o oferă Simonei Halep la câștigarea turneului. E a doua favorită după Serena Williams

„Serenei îi va fi greu cu Sharapova!”

Serena Williams (37 de ani, 7 WTA) și Maria Sharapova (32 de ani, 87 WTA) se vor înfrunta în primul tur de la US Open. Cahill a analizat partida.

„Casele de pariuri o au pe Serena favorită, dar ea are o tragere foarte dificilă, cu Sharapova în primul tur. Maria este mereu jucătoarea care se ridică la nivelul meciului si ii va fi dificil. In plus, sunt alte 15-20 de jucatoare care nu m-ar surprinde sa castige turneul”, a spus australianul.

Vezi și:

VIDEO Halep, pusă în dificultate de o întrebare despre Bianca Andreescu: „Nu suntem prietene”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
observator979
observator979  •  25 August 2019, 20:08

Mi-ar placea sa castige Simona la US Open. Dar lupta e mare si oric e posibil. HAI SIMONA!

ray51
ray51  •  25 August 2019, 09:38

Ai dreptate. "...sunt alte 15-20 de jucatoare care nu m-ar surprinde sa castige turneul”. Asa este mr Cahill.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează