SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP LA US OPEN

Simona Halep la US Open // Lux redus în Manhattan » Cum își asigură reduceri la costurile din New York

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 09:00

Jucătorii de top, Simona Halep fiind între ei, promovează hotelurile unde stau în New York pentru a beneficia de prețuri preferențiale la cazare.

Anul trecut, la finalul scurtei sale șederi la New York, Simona Halep publica pe contul ei de Instagram o fotografie în care apărea în fața intrării impozante a unui hotel, având alături o geantă sport cu un hanorac împăturit deasupra. Hotelul se numește Lotte New York Palace, iar mesajul scris de fostul lider Mondial era unul scurt și cordial: "Mulțumesc pentru șederea grozavă", cu tagul #stayiconic. "Ne vedem la anul, NY", adăuga și iată că a sosit vremea pentru o nouă întâlnire cu orașul care nu doarme niciodată. 

Alt an, alt hotel

De data aceasta, Halep a postat, tot pe Instagram, două imagini de interior, cu o cană inscripționată "The Lowell". "Bună dimineața, gata pentru o nouă zi de antrenament și apoi așteptând cu nerăbdare o seară interesantă cu oaspeții de la The Lowell". În 2019, ea a acceptat ospitalitatea altui hotel de lux, care este deja plin pe perioada US Open. După încheierea ultimului turneu de Mare Șlem al anului, camerele devin disponibile la prețuri care pornesc de la mai mult de 1.000 de dolari pe noapte.

Ce se întâmplă, de fapt? Jucătorii de top de la US Open își asigură reduceri la costurile de cazare promovând pe rețelele de socializare locurile unde stau. Explicația vine din prețurile mari pe care le au hotelurile din Manhattan, dezvăluia New York Times, iar pentru a le minimaliza, jucătorii de top ajung la înțelegeri, de genul: promovarea locului unde stau sau întâlniri cu unii dintre oaspeți pentru sesiuni de autografe și poze.

400 de dolari, insuficient

La turneele organizate de WTA și ATP, care sunt sub cele de Mare Șlem, jucătorii de pe tabloul principal au asigurate 5 nopți de cazare la hotelul oficial. La US Open, organizatorii le oferă jucătorilor 400 de dolari pe zi pentru a-și plăti cazarea, însă pentru cei de top este puțin.

Caroline Garcia explica anul trecut că șederea la hotelul New Yorker a reprezentat un aranjament foarte convenabil. "A fost o înțelegere rezonabilă, nu mi-au cerut să postez zece fotografii, ci doar una sau două", a spus franțuzoaica, adăugând că s-a bucurat de camere mai mari decât cele aflate mai peste tot în Manhattan.

La hotelul Lotte New York Palace, unde a stat Simona în 2018, este cazat anul acesta proaspătul campion de la Cincinnati, Daniil Medvedev. Nick Kyrgios, la rândul său, a lansat o invitație pe Twitter pentru fanii săi de a veni la o întâlnire cu gustări și băuturi, preț de jumătate de oră, joi seară, pentru a se achita de obligația față de hotelul Benjamin, unde stă pe durata US Open. 

vezi și:

Simona Halep a aflat ziua în care debutează la US Open 2019 + când joacă celealte românce și Marius Copil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  24 August 2019, 15:29

Povesti...la milionare nu conteaza, la celelalte da..

gigicoaste
gigicoaste  •  24 August 2019, 14:11

A descoperit gsp instagram-ul. :))

cfrinho
cfrinho  •  24 August 2019, 13:46
Postat de mache01 pe 24 August 2019, 13:39

Ce sfaturi bune o sa le incerc si eu cand mai merg pe la New York.

Da, si eu asemenea! Dar inainte sa treci pe la ei nu uiti sa intri in Top 10 ATP, altfel s-ar putea sa nu-ti mearga. :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close