SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP LA US OPEN // Mats Wilander are încredere deplină în Simona Halep : „Va fi principala favorită în următorii ani!”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 16:36

SIMONA HALEP LA US OPEN // Expertul Eurosport Mats Wilander e sigur că Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) va obține la un moment dat și un trofeu de Grand Slam pe hard.

  • Simona Halep debutează marți la US Open 2019, în jurul orei 20:30, împotriva americancei Nicole Gibbs (135 WTA). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Atenție la Halep. Cred că are o șansă serioasă, pentru că acum a cucerit cele două suprafețe naturale, câștigând la Roland Garros și Wimbledon, așa că eu cred că se va concentra – fie voluntar, fie involuntar – pe gândul că trebuie să câștige un Slam și pe hard, ca să fie toate cele trei suprafețe. Să se întâmple în acest an? 

Nu sunt sigur, dar se va gândi inevitabil la cum poate fi o jucătoare mai completă pe hard, așa cum este pe zgură și iarbă. Sunt sigur că e o jucătoare de urmărit în cele două turnee pe hard care vin.

Este o diferență masivă între a câștiga un Slam și a câștiga două. Nu a fost o întâmplare, mai ales că s-a întâmplat pe suprafețe diferite și mai ales că s-a întâmplat la Wimbledon. Nu este o întâmplare! Simona știe că poate câștiga. Nu îi este frică de nimic și de nimeni.

Știe cum să joace variat pe suprafețe diferite și nu există niciun motiv pentru care să ne gândim că și-ar putea pierde motivația doar din cauză că a câștigat două Slam-uri. Va fi principala favorită în următorii ani să câștige un Slam pe hard. Va găsi o cale, sunt sigur”, a declarat Mats Wilander pentru Eurosport.

7 titluri de Mare Șlemare Mats Wilander în palmares: 3 la Australian Open, 3 la Roland Garros și unul la US Open

Favoritele lui Mats 

Mats Wilander mizează în continuare pe Serena Williams, dar are și o variantă de rezervă, în persoana lui Madison Keys.

„Lupta este la fel de deschisă ca până acum. Candidații obișnuiți sunt aceiași, iar Serena Williams, dacă revine sănătoasă după finala din Canada (n.r. când a abandonat în fața Biancăi Andreescu din cauza unei accidentări la spate), este la rândul ei menționată alături de celelalte jucătoare de top. Apoi, mai sunt multe alte jucătoare tinere pe tabloul feminin care acum pot fi foarte periculoase.

Madison Keys și victoria ei din Cincinnati au propulsat-o la următorul nivel și mereu ne-am așteptat să intre în rolul de câștigătoare de Grand Slam. Oricum, o spun din nou, sunt 20-25 de jucătoare despre care pot să spun că au șanse să câștige US Open”, a spus Wilander.

6,00este cota Serenei Williams la câștigarea US Open. E urmată de Simona Halep, cu o cotă de 7,50

Vezi și:

Americanii anunță un mare flop, în timp ce Chris Evert lansează o ipoteză-șoc despre Serena: „Cred că vor fi ultimele două turnee pentru ea!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
observator979
observator979  •  26 August 2019, 20:56

De cand a ajuns Simona in Top 10, in 2014, si e tot acolo constant, singura jucatoare de azi cu aceasta reusita, tenisul feminin se gaseste in Era Halep! Hai Simona!

rockyus
rockyus  •  26 August 2019, 20:08

Domnu expert, nu spuneai ca Simona e labila psihic? Acu ai schimbat-o ca la Ploiesti....

560928364107122
Marcel Jeler  •  26 August 2019, 19:09

Povesti, in următorii ani nu o sa mai conteze.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close