SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP la Wimbledon. Primul antrenament pe iarbă al Simonei Halep în 2018 » Mesajul postat de liderul mondial pe Instagram

FOTO: Instagram Simona Halep
FOTO: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 22:24

Simona Halep se află deja la Londra, acolo unde pregătește turneul de la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

În cursul zilei de azi, deținătoarea titlului a efectuat primul antrenament pe iarbă din acest an. Simona trebuia să joace la Eastbourne, dar a ales să se retragă din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile.

Tot azi, Simona a postat pe Instagram o fotografie din timpul sesiunii de antrenament, alături de mesajul: "Hei, terenuri de iarbă! Spatele meu e încântat să vă revadă".

 

Hello grass courts my backside is pleased to meet you again

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 2-16 iulie. Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la turneul la care nu a depășit niciodată faza semifinalelor.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
merace
merace  •  25 Iunie 2018, 00:01

SUCCES, SIMONA! HAI ROMANIA!

ray51
ray51  •  24 Iunie 2018, 09:01

Simona, ce mult mi-as dori sa-i aplici o corectie prieteneasca lui Kvitova (daca sortii va vor pune fata in fata) !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează