SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. Simona Halep vorbește despre cazurile Kerber și Muguruza: "Viața merge înainte"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 05 iulie 2018 22:34

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) este în turul III la Wimbledon, după ce a învins-o pe chinezoaica Saisai Zheng (24 de ani, 126 WTA), scor 7-5, 6-0. (Detalii aici).

  • În turul trei, Simona o va întâlni pe Su-Wei Hsieh, din Taiwan, locul 48 WTA. Simona și Hsieh s-au mai duelat o singură dată, în 2013, când jucătoarea noastră a câștigat în trei seturi, scor 6-7, 6-1, 6-2.

La conferința de presă,  Simona Halep a fost întrebată despre cazurile lui Angelique Kerber și Garbine Muguruza, care, după ce au cucerit primele trofee de Mare Șlem, apoi nu au mai avut evoluții la fel de bune la următoarele.

"Dacă e să ai probleme, probabil apar în primul tur și cred că m-am descurat bine aici. Și în turul al doilea, doar că jocul a fost diferit. Titlul de la Roland Garros va fi mereu acolo, în istorie, dar din mintea mea e deja plecat pentru că e un turneu nou, viața merge înainte.

Încerc să dau tot ce am mai bun de fiecare dată când intru pe teren. Când o să termin și aici, poate atunci o să mă pot bucura mai mult", a răspuns Simona.

Citește și: Simona Halep dezvăluie: "Am dureri în tot corpul" » Cum crede că trebuie să joace pentru a câștiga la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
wishmaster
wishmaster  •  06 Iulie 2018, 09:08
Postat de sala_dalles pe 06 Iulie 2018, 06:25

Nu ma intereseaza alea doua dar cred ca asta a fost primul si ultimul G.S pe care la castigat Simons nu de alata dar " vir nu a scapat de acolo" !! S-a suprafortat! Sper sa ma insel dar nu cred asa ca sa ne bucuram de locul 1 si sa speram ca se va mentine acolo cit mai mult .

te inseli, stai linistit. va mai lua cel putin unul la Roland Garros si unul pe hard - AO sau USO, probabil AO. a ajuns la un nivel la care poate sa bata pe oricine. este inca tanara si poate sa mai ajusteze pe ici pe colo, deci inca poate invata. mentalul este la superlativ acum, din moment ce poate domina psihic jucatoare ca Sharapova, Kerber sau Muguruza. din spate nu vine nicio "capcauna" cu sange tanar, cu adevarat periculoasa, Mertens sau Kasatkina trebuie sa mai manance mult tenis pe paine ca sa ajunga sa emita pretentii in fata ei. Ostapenko s-a fasait, Bencici la fel ... chiar nu vad cine ar putea-o ameninta cu sanse reale. Poate Svitolina (desi asta nu mai e speranta deja), poate Stephens ... in actuala configuratie, SH poate domina multi ani circuitul, totul e sa mai aiba placerea de a juca si sa-l tina pe Cahill cat de mult poate. este genial baiatul ala ...

sala_dalles
sala_dalles  •  06 Iulie 2018, 06:25

Nu ma intereseaza alea doua dar cred ca asta a fost primul si ultimul G.S pe care la castigat Simons nu de alata dar " vir nu a scapat de acolo" !! S-a suprafortat! Sper sa ma insel dar nu cred asa ca sa ne bucuram de locul 1 si sa speram ca se va mentine acolo cit mai mult .

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  06 Iulie 2018, 05:15

Simona NU vorbeste despre ele, este un titlu caznit din partea unui ziarist care banuiesc ca plateste din propriul buzunar "gazeta", ca sa poata scrie articole. Jesus, cata impostura si lipsa de respect pentru cititori!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează