SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP ELIMINATĂ LA STUTTGART

Simona Halep, lăudată după turneul de la Stuttgart: "După US Open va fi numărul 1 WTA"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 18:52

Simona Halep a ajuns pînă în semifinalele turneului de la Stuttgart, iar începînd de luni va fi noul număr doi WTA.

Preşedintele FRT, George Cosac, a vorbit despre meciul pierdut în faţa danezei Wozniacki şi laudă jocul Simonei Halep.

"A fost un meci cum rar vedem, cu lovituri de excepţie. Sînt convins că Simona a avut mici probleme fizice, pentru că am văzut un bandaj la brîul ei, pe sub tricou.

Comparativ cu anul trecut, Simona are un joc mult mai bun pe zgură. Este cu totul altă jucătoare. Sînt sigur că anul acesta va avea performanţele pe care le doreşte.

La finalul anului, după US Open, cred că Simona Halep va fi numărul 1 WTA", a spus Cosac potrivit DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
634852713312030
Marian Marcel  •  27 Aprilie 2015, 04:30

Are dreptate gabi1702

1435679010060258
Wilhelm Kaisser  •  26 Aprilie 2015, 18:28

singura problema care nu se va rezolva in romania ura invidie rautate lasitate sa ne gandim pozitiv indiferent de nume sau meciuri castigate nimeni nu este UNIC in lume fiecare om are steaua sa norocoasa SIMONA HALEP a ajuns in tenisul feminin pe o treapta a stelelor doar ilie nastase a fost singurul roman the best pe primul loc in lume la tenis masculin la feminin a fost virginia ruzici problema grava ca nu sant apreciate valorile interne de aceea tot ce este prost sa ramana in tara ca este buper bun sa plece din tara daca cautam in istoria timpului sant en exemple pacat ca critica si autocritica strica imaginea tarii

cosminracila
cosminracila  •  26 Aprilie 2015, 15:38

numai sa nu o fure arbitrii, saraca

Vezi toate comentariile (19)
Comentează