SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

Simona Halep le răspunde răspicat contestatarilor: "Nu e vorba de asta! Îmi pot cumpăra cînd vreau"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 14:38

Simona Halep va juca primul meci pe zgură din acest sezon în turneul de Stuttgart. A doua favorită a turneului, jucătoarea noastră le-a răspuns contestatarilor.

Numărul 3 WTA va juca în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Garbine Muguruza și Barbora Zahlavova-Strycova.

"Este un turneu bun, e turneu greu pentru că e tablou mic şi multe jucătoare vin, chiar primele, în afară de Serena.

Va fi un meci foarte greu, primul pe zgură. Voi încerca să mă adaptez şi să să-l câştig. Nu contează locul în clasament.

Contează să joc eu bine. Nu e vorba de maşini, nu e vorba de nimic. Am posibilităţi dacă vreau să-mi cumpăr. Vreau să joc pentru tenis şi pentru plăcerea de a juca", a declarat Simona înaintea plecării în Germania conform Digi 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
ciclopu79
ciclopu79  •  20 Aprilie 2015, 16:13

Sì sa nu uit cel mai important : atât timp cât suntem nevoiți sa suportăm noi toate cheltuielile (echipament, deplasări, hoteluri, antrenori) și ROMANICA nu face NIMIC nu cred ca putem acuza sportivii.

ciclopu79
ciclopu79  •  20 Aprilie 2015, 16:04

România e o tara frumoasa păcat ca e locuită. Am început așa pentru simplu motiv ca văd prea multa ură în tara asta indiferent despre ce vorbim sport, politica, orice. Personal am făcut sport de performanță și cred ca 90% dintre voi vorbiți în necunostinta de cauza. Bravo Simona pentru tot ce ai realizat și sper sa vad steagul României la Paris(Roland garros) pentru un an de zile.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  19 Aprilie 2015, 20:28
Postat de tonyys pe 19 Aprilie 2015, 20:01

nu inteleg de ce insista sa ne minta in fata....ar fi mult mai ok daca ar recunoaste ca o intereseaza doar banii.

nu inteleg de ce te doare capul?? uita-te la Fed cup si taci din gura... a ales..., joaca unde vrea, va fi mult timp in top si gata...daca nu era ea nu stia nimeni din Ro de tenis sau echipa fed cup

Vezi toate comentariile (29)
Comentează