SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Simona Halep exultă după încă o victorie la Dubai: „Ce bine am jucat!”

Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 13:02

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, după victoria în minimum de seturi reușită în fața ucrainencei Lesia Tsurenko, 29 de ani, 23 WTA, scor 6-3, 7-5, după o oră și 21 de minute de joc.

  • În sferturi, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei partidei Belinda Bencic (45 WTA) - Aryna Sabalenka (9 WTA). Duelul dintre cele două are loc azi, de la ora 18:30, disputa împotriva Simonei urmând să aibă loc joi!

După ce ieri, la finalul duelului cu Bouchard, a spus că se simte obosită fizic, Simona a declarat azi, la interviul de pe teren, că simte că este tot mai puternică din punct de vedere mental. 

 „Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Nu a fost un meci ușor. Mi-am propus să fiu concentrată pe fiecare minge. Mi-a reușit și acum merg mai departe în turneu.

Simt că din punct de vedere mental sunt din ce în ce mai puternică. Am pierdut acea finală de la Doha (n.r. cu Elise Mertens, scor 6-3, 4-6, 3-6) deși eram la conducere. Am fost puțin supărată. Da, simt că se adună oboseală, dar mă bucur că azi a fost totul bine.

În sferturi va fi un meci greu. Ambele jucătoare (n.r Belinda Bencic și Aryna Sabalenka) lovesc mingea foarte puternic.  Meciul cu una dintre ele va fi mâine, așa că am timp să mă recuperez. Sper să mă relaxez și să joc din nou bine”, a declarat Simona Halep 

„A fost o onoare să joc în fața Ambasadorului României în Emirate. Vă mulțumesc”Simona Halep

Vezi și:

VIDEO „Vintage Halep” » Simona a luat primul set cu câteva lovituri marcă-înregistrată

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
267890
267890  •  21 Februarie 2019, 07:02

Eu as zice ca ce bine a utlat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează