SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NEW HAVEN

SIMONA HALEP. Liderul mondial explică decizia importantă pe care a luat-o pentru această vară: "E o cale grozavă pentru a face asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 18:37

Simona Halep, 26 de ani, numărul 1 mondial, anunțase inițial că până la US Open va participa numai la turneele de tip Premier 5 de la Montreal și Cincinnati. Jucătoarea noastră a decis până la urmă să accepte și invitația organizatorilor turneului de la New Haven.

Liderul mondial și-a explicat decizia de a merge la New Haven, turneu pe care l-a câștigat în 2013 și care începe pe 19 august, fix cu o săptămână înaintea startului US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem al anului.

"Sunt bucuroasă să mă întorc la Connecticut în această vară şi le sunt recunoscătoare organizatorilor pentru această şansă. Am câteva amintiri fericite de când am câştigat titlul în 2013 şi întotdeauna m-am bucurat să joc în faţa suporterilor de aici.

Tabloul este plin de jucătoare valoroase, iar condiţiile de joc sunt similare precum cele de la New York, motiv pentru care am considerat că este o cale grozavă de a mă pregăti pentru US Open", a explicat Simona Halep.

Cum arată programul Simonei Halep în perioada următoare:

  • 6-12 august: Montreal (Premier 5)
  • 13-19 august: Cincinnati (Premier 5)
  • 19-25 august: New Haven (Premier)
  • 27 august - 9 septembrie: US Open (Grand Slam)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
831709840320052
Ba Banu  •  29 Iulie 2018, 20:50
Postat de andrei.33 pe 25 Iulie 2018, 19:05

"întotdeauna m-am bucurat să joc în faţa suporterilor de aici." Simona trebuie sa isi imbunatateasca replicile si textele, fiindca astfel de platitudini devin usor ridicole si sigur nu impresioneaza pe nimeni cand faci declaratii stereotipe si cvasi-identice despre fiecare turneu si situatie. Un nr. 1 trebuie sa aiba un nivel de comunicare mai dezvoltat.

Andrei. Nu te obliga Simona s-o asculți sau s-o vizionezi, nu-i așa? E treaba ei ce spune și cum spune... De când suntem noi, orișicare, învățătorii unor personalități pe care NU NOI i-am ridicat la rangul unde sunt?!?

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  27 Iulie 2018, 10:11
Postat de Gyr Gyr pe 26 Iulie 2018, 07:14

am avut dreptate cu edi iordanescu pus de vasile dincu pretin bun cu anghel ca va pleca curind. am spus ca simona nu va mai ajunge nici in semifinale. imi este clar. dupa comporament dupa cum au inceput sa mearga pe boabe de gaina urcate in saci grei in carute machidonesti si unde furia pupulara a inceput sa para la prostiile ce le face aceasta familie. parcari facute ca si cum ma-sa i-a luat strada in cazul fratelui numarului unu mondial ca de halep este prea scurt sau poze cu parazitii societatii cu *** de gen poponetz iar la recentul turneu de tenis din bucuresti a venit insotita de o familie de body guarzi fara sa spuna un cuvint de incurjare concurentelor...nimic. arogante . in bucuresti ca deh este mai aproape de titi ionescu care ii arata cel putin o data pe luna ca omul nu mai poate de cite probleme are colectia de masini si papusicile din dormitor. da m-am lamurit. romanii trebuie sa isi duca privirea spre buzarnescu care a fost nemeritat uitata si nesustinuta de nimeni. de apreciat ce a facut fara bani si bolnava. si altele care se ridica. in rest sa se duca sa mai vada new york-ul sa isi mai aduca mamica si taticu pe frante si alte *** de boyfriends ca apoi sa ne spuna ca nu a fost pregatita ca are o problema de la open -ul din australia si tot asa. lasa-ne!

Bai gyr gyr - mai scrie si altceva.Ai devenit plictisitor si penibil cu aceleasi comentarii anoste si aici si pe digi.Mai schimba placa.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  27 Iulie 2018, 10:06

Andrei - ai vazut la alti sportivi un limbaj mai elevat? Toti spun aceleasi stereotipuri.Ei fac sport ,nu facultati de litere.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează