SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep, luată la rost după ce s-a retras de la Indian Wells: „Măcar fii sinceră, nu joci din cauza Coronavirus”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 07:07

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și-a anunțat în această dimineață retragerea de la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, din cauza accidentării pe care o are la piciorul stâng.

Retragerea de la competiția californiană nu le-a picat bine tuturor urmăritorilor Simonei de pe rețelele de socializare. Unul dintre ei a pus abandonul de la Indian Wells pe seama epidemiei de Coronavirus care afectează aproape tot mapamondul. 

„Măcar fii sinceră, nu vii să joci din cauza Coronavirus!”, a fost unul dintre mesajele primite de Halep. 

Simona Halep, luată la rost după ce s-a retras de la Indian Wells: „Măcar fii sinceră, nu joci din cauza Coronavirus”

Indian Wells, afectat de Coronavirus 

Coronavirusul a lovit și în Statele Unite ale Americii. Până în acest moment au fost confirmate 240 de cazuri, dintre care 14 persoane au murit din caua COVID-19. Oficialii de la Indian Wells au luat măsuri sporite de securitate.

 „Urmărim cu atenție situația coronavirusului. Suntem optimiști în ceea ce privește organizarea în condiții normale a competiției. Îi așteptăm pe jucători. Comunicăm constant cu oficialii WTA și ATP și urmăm măsurile cerute de Centrul Medical Eisenhower. Am instalat peste 250 de puncte sanitare, în care oamenii se pot spăla pe mâini. Urmăm toate măsurile de siguranță, iar angajații și voluntarii sunt foarte bine instruiți”, se arată într-un comunicat al oficialilor.

„Sunt foarte dezamăgită să trebuiască să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells. 
 

Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!” - Simona Halep, pe Facebook 

Flash News // Simona Halep s-a retras de la Indian Wells

Vezi și: 

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells! Anunțul de ultim moment al româncei: „Accidentarea îmi cauzează probleme”

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells! Când ar putea reveni pe teren + surpriza pregătită în calendar, în aprilie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1423984557905776
Florin Stanescu  •  08 Martie 2020, 11:33
Postat de 267890 pe 07 Martie 2020, 19:56

***

Big like! ????

smartd
smartd  •  08 Martie 2020, 01:15
Postat de 1cesare pe 07 Martie 2020, 10:35

... "Simona Halep, luată la rost" ... "articol" fácut aiurea pentru a umple pagina! ... "luată la rost" de o piţipoancă de dâmboviţa ...anna bee, româncă neaoşă :)))

Exact! Ma gandeam sa o ia si Halep la rost pe fatuca aia Anna Bee, sa o intrebe cu ce se ocupa, ce scoala a facut, daca are absente de la munca, ce salariu are, cate zile de concediul medical si-a luat in ultimul an, etc etc etc Doamne, multi prosti pe lume ...

smartd
smartd  •  08 Martie 2020, 01:00

Doamne, cate comentarii idioate! De ce naiba considera lumea ca Halep sau orice alt sportiv trebuie sa dea socoteala pentru ce face, cand face si cum face ??? Eu am racit si nu ma duc luni la munca.Probabil seful meu o sa imi zica "hai lasa abureala, stiu ca esti mahmur dupa weekend". Si da, probabil ca o sa fiu. Cum ar fi sa ma ia si Halep pe mine la rost ca de ce nu ma duc la serviciu, ca am doua sedinte grele luni!?! Oare oamenii care posteaza comentarii din astea idioate si le citesc inainte? Isi dau seama de enormitatile scrise? Si chestia cu "Halep e ahtiata dupa bani" - eu zic asa: fiecare care posteaza asta sa fie obligat sa munceasca MINIM o luna fara salariu, pt binele comunitatii, ca na, in mod sigur NU e ahtiat dupa bani! Doamne, mare ti-e gradina !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează