SPORTURI  »  TENIS  »  

SIMONA HALEP - MADISON KEYS // Simona Halep, întrebată despre locul 1 WTA: „Altceva e mai important pentru mine acum”

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 15:05

Simona Halep, favorită numărul 4 în turneul Premier 5 de la Cincinnati, unde urmează să joace contra lui Madison Keys (18 WTA, 24 de ani), a vorbit despre obiective în conferința de presă de după calificarea în optimile de finală. 

  • Partida Halep - Keys se joacă joi noapte spre vineri, de la ora 02:00!

Întrebată dacă țintește poziția de vârf în ierarhia WTA, campioana de la Wimbledon a respins această idee, motivând astfel: „Nu mă gândesc deloc la acest lucru. Nu contează cine va fi numărul unu la US Open”. 

Alte lucruri contează acum pentru Simona: "Cred că este important să te simți bine, să fii sănătos când începi turneul. Locul în clasament nu mai este o prioritate pentru mine, dar muncesc și lupt pentru fiecare meci pentru că asta vreau, să câștig meciuri. Iar dacă ești capabil să câștigi meciuri, obții și poziția în clasament, așa că voi merge pe această cale”, a încheiat Halep. 

Simona a avut primul tur liber la Cincinnati, în timp ce în turul secund a trecut de Ekaterina Alexandrova, scor 3-6, 7-5, 6-4.

Rezumatul meciului Halep - Alexandrova:

Vezi și: 

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello au stabilit data nunții » Primul invitat de lux care și-a anunțat prezența 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  15 August 2019, 16:51

concepte inovative si chiar greu de conceput de mentalitatea mioritica...includ aici si posesorii acestei mentalitati care se cred jurnalisti in viata cotidiana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează