SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - MAGDALENA RYBARIKOVA // Simona Halep, într-un interviu altfel: "Îmi era rușine să mă antrenez!" + Care crede că e sensul vieții

FOTO: Elle.ro
FOTO: Elle.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 13:54

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca azi în turul II al turneului de la Stuttgart, cu Magdalena Rybarikova. Meciul va începe la ora 21:00 și va fi în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

Înainte de a începe turneele pe zgură, Simona Halep a acordat un interviu pentru revista Elle (mai multe detalii AICI) și a vorbit despre începuturile carierei în tenis.

"Am fost un copil foarte timid. Mergeam la turnee și îmi era îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Fetele care veneau din țări mai mari erau cu mai multă încredere, mult mai relaxate și obișnuite cu tot felul de lucruri. Fiind la început, eu eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă dezgheț.

Acum nu mai sunt un copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață, mi-a crescut încrederea în mine și de aceea am început să fiu altfel. Nu am cum să rămân la fel ca acum câțiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăț.

Mereu am știut ce vreau în viață, dar nu stăteam prea bine la comunicare. Acum îmi este mai ușor și încerc să fiu și mai bine. Până la urmă, sensul vieții este să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele", a declarat Simona Halep pentru Elle.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  25 Aprilie 2018, 18:20

Este o problema generala a copiilor si tinerilor din Romania. Nu li se antreneaza stima de sine si din aceasta cauza sunt timorati, complexati. Simona a evoluat pentru ca a reusit niste performante sportive exceptionale, dar multi altii raman cu aceleasi complexe. Cred ca Darren a avut un rol important in remodelarea psihica a Simonei si cresterea increderii in sine.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Aprilie 2018, 17:24

vrei si tu cam multe de la spiru fara frecventa.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Aprilie 2018, 16:07

"Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. fetele care veneau din țări mai mari" scrie in articol... Cred ca dupa punct trebuia inceputa noua propozitie cu "f" mare, de la "Fetele" :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează