SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP OUT DE LA US OPEN

Simona Halep - Maria Șarapova // Primele explicații ale româncei pentru înfrângerea în fața Șarapovei la US Open: "M-a costat multe game-uri și, în cele din urmă, meciul"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 09:26

Simona Halep a fost învinsă în primul tur de la US Open, românca cedând în trei seturi în fața Mariei Șarapova, scor 4-6, 6-4, 3-6. 

La conferința de presă de după meci, Simona a identificat o posibilă cauză a înfrângerii: serviciul său, care nu s-a ridicat la parametrii așteptați. 

"Sunt tristă pentru că am pierdut acest meci, dar cred că am dat tot ce am avut mai bun. Ea a fost mai bună, a servit mult mai bine, iar serviciul meu nu a fost cel mai bun. Poate procentajul a fost bun, dar serviciul a fost foarte încet. De asta am pierdut atâtea game-uri și probabil de asta am pierdut și meciul. 

Nu a fost asemenea unui meci specific primului tur, dar ăsta e tabloul și nu pot spune nimic altceva. A fost un meci greu, cred că am jucat bine, dar ea a jucat foarte bine. A fost un meci bun și cred că fanii l-au apreciat.

În setul doi nu m-am gândit că am pierdut meciul, am jucat în continuare, am luptat și cred că am început să joc mult mai relaxat la 1-4, apoi mi-am recăpătat încrederea. De altfel, nu mi-am pierdut deloc încrederea. Nu pot să mă judec pentru că nu aș fi făcut ce trebuia. E diferit să joci seara, dar acestea nu sunt scuze.

E o victorie  mare pentru ea, a jucat foarte foarte bine și e normal să se bucure. S-ar putea întoarce la forma de dinainte, vom vedea ce se va întâmpla, a trecut prin anumite accidentări, vom vedea. Mă așteptam ca ea să joace atât de bine. A fost foarte puternică și a lovit aproape toate mingile foarte bine. A jucat împotriva mea la fel ca întotdeauna, nu a schimbat nimic", a declarat Halep la conferința de presă.

"Nu am vorbit prea mult cu Darren, dar el îmi va spune ce trebuie făcut pentru a-mi îmbunătăți jocul. Nu mă gândesc că am ghinion, sunt o persoană norocoasă pentru tot ceea ce am și pentru că am șansa de a juca atâția ani la un nivel înalt" Simona Halep

Simona Halep părăsește US Open în primul tur după o înfrângere pe muchie de cuțit cu Maria Șarapova, la capătul unui meci de aproape trei ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
1338703459532855
Elena Guianu  •  30 August 2017, 13:15

A fost un meci foarte BUN! Cine a platit bilet a avut parte de un meci de FINALA US OPEN nu de primul tur !!!Bravo Simona ai jucat foarte bine !!!

loko1
loko1  •  30 August 2017, 07:10

Nu o ajutati cu nimic,ba chiar o descurajati ,cu aceste cuvinte jignitoare.Simona e cea mai talentata,si cea mai buna la ora actuala,dar sta rau cu psihicul,nu are curaj si tremura de frica,impotriva unor anumite jucatoare.Atunci cand va apela la un psihiatru,bun,si se va intari moral, va juca constant la aceiasi valoare.

421958121488914
Al Delon  •  30 August 2017, 04:07

O tara plina de frustrati si ignoranti...Romanika Balkanika!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează