SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP - MARIE BOUZKOVA 4-6 // Noua senzație a tenisului mondial recunoște: „A fost cel mai bun set din carieră!” » Așteaptă să își întâlnească idolul

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 16:05

Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA) este noua senzație a tenisului din Cehia. Jucătoarea în fața căreia Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a abandonat e nerăbdătoare să își înfrunte idolul, pe americanca Serena Williams (37 de ani, 10 WTA). 

  • Semifinala Marie dintre Bouzkova și Serena Williams se joacă la noapte, în jurul orei 01:00.

„Serena este modelul meu. Datorită ei m-am apucat de tenis. Stilul meu de joc, în special backhand-ul, l-am copiat de la ea. Abia aștept să o întâlnesc.  

Încrederea în sine crește cu fiecare meci jucat. Asta e cheia succesului. Împotriva lui Halep am făcut probabil cel mai bun set din carieră. Am reușit să scot multe mingi dificile din defensivă, iar când am atacat am fost foarte precisă. Am început să mă obișnuiesc cu meciurile pe Arena Centrală”. 

Cea mai mare performanță la senioare

Bouzkova, produs al academiei lui Nick Bollettieri, a apărut prima dat în lumina reflectoarelor în 2014, când s-a impus în turneul destinat junioarelor de la US Open. Anul acesta a jucat și prima finală de turneu din serie 125K, la Guadalajara, Mexic, pierdută în fața rusoaicei Veronika Kudermetova, scof 2-6, 0-6.

Vezi și: 

VIDEO Moment straniu » Serena Williams s-a blocat și a părăsit sala de conferințe când a fost întrebată de Halep: „Las-o așa. Ieșirea e în direcția aia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10155633308976552
Cornel Perju  •  11 August 2019, 06:22

Bouzkova are ceva ce nici Federer si nici Nadal nu au: capacitatea de a returna in teren loviturile napraznice ale adversarelor. Modul cum loveste si cum tine racheta face ca mingea sa cada in teren indiferent de cat de tare loveste adversarul. Asa a returnat bombele lui Sloan Stephen care arata anul asta ca un animal si tot asa a distrus-o pe Serena in primul set. Din pacate pentru ea nu a putut sa faca fata pana la capat kilogramelor de steroizi pe care Serena le-a luat inaintea meciului cu Osaka. Daca meciul asta s-ar fi jucat in primul tur Bouskova o demola pe Serena

observator979
observator979  •  10 August 2019, 21:30

Daca Bouzkova o bate pe Serena, atunci confirma ca traseul ei de pana acum nu a fost doar norocos.

267890
267890  •  10 August 2019, 17:01

Bravo Marie! Bine ca nu te-a speriart si pe tine cu urletele ei. Dar vezi ca Serena e in mare forma, nu mai doarme pe ea ca in meciul cu Halep.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează