SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Jucătoarea de 19 ani care a eliminat-o pe Simona își dezvăluie secretul: „Am alergat după fiecare punct. Credeam că o să mor”

Marketa Vondrousova // Foto: Guliver/GettyImages
Marketa Vondrousova // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 00:20

Marketa Vondrousova, 19 ani, 61 WTA, a învins-o în „optimi” la Indian Wells pe Simona Halep, scor 6-2, 3-6, 6-2. Cehoaica recunoaște însă că românca, 27 de ani, locul 2 WTA, i-a dat mari bătăi de cap.

„Am luptat mult, am alergat după fiecare punct. La un moment dat credeam că o să mor, dar vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. E o săptămână extraordinară pentru mine.

Am jucat aici și anul trecut și mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur de fiecare moment petrecut aici, fanii fac o atmosferă incredibilă”, a spus Marketa Vondrousova după meciul cu Simona Halep.

Vezi și:

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // VIDEO Cădere inexplicabilă » Halep, eliminată de Vondrousova de la Indian Wells după o evoluție dezamăgitoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  13 Martie 2019, 10:10

De dimineata, stand comod pe canapea cu band o cafeluta Darbovan/Hamburg, ma tot uitam la stiri sportive din lume, sa vad si eu ce sa mai critic, ca tot romanul. Dar stirile m-au umplut de "RESPECT" Respect pentru Belinda Bencic care a facut-o pilaf pe amarata de campioana mondiala Naomi Osaka cu 6-3 ; 6-1. Bravo Belinda ! Ne-ai aratat adevarata valuare a lui Naomi (adica nici una). Dar ce RESPECT am capatat pentru Philipp Kohlschreiber care l-a anihilat pe sarbul Novak Djokovic in numai doua seturi. Se cunoaste ca vine din Germania unde se tot fac autostrazi de pe timpul lui Hitler ! Nu pricep de ce au boala autostrazilor !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Martie 2019, 09:39
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 13 Martie 2019, 09:03

Se pare ca Cehia aduce o alta mare SUPERCAMPIOANA in tenisul feminin. A cata oare? Le-am uitat numarul.

Nu te grabesti putin? Supercampioana ca e in optimi la IW!??? O jucatoare buna si f promitatoare Vondrousova, dar hai sa nu sarim calul. Cate din astea nu s-au vazut care au prins o saptamana fantastica si dupa aia s-au prabusit in anonimat vesnic. Una ar fi Sorana noastra care la 18 ani a jucat sferturi la RG si cu aia a ramas si pana in ziua de azi.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  13 Martie 2019, 09:03

Se pare ca Cehia aduce o alta mare SUPERCAMPIOANA in tenisul feminin. A cata oare? Le-am uitat numarul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează