SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. Mental coaching cu Albert Einstein » Citatul motivațional distribuit de Simona Halep pe Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 21:28

Chiar și fără să fie prezentă la vreun turneu, Simona Halep a devenit luni, pentru a doua oară în carieră, lider mondial. Românca profită de zilele libere pentru a se reface după accidentarea care nu i-a dat pace în ultimele săptămâni.

Halep este extrem de activă pe Instagram, iar în această seară a postat un mesaj motivațional al celebrului Albert Einstein, fizician teoretician de etnie evreiască din secolul al 19-lea.

"Sunt două feluri de a-ți trăi viața. Unul - de a crede că nu există miracole. Altul - de a crede că totul este un miracol", a fost citatul motivațional distribuit de Halep. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  28 Februarie 2018, 06:02

Acesta este doar începutul, căci vor urma alte citate din lecturile preferate ale Simonei, filozofi începând de la Platon, până la gânditorii din secolul XX: Heidegger, Bergson, William James, Freud, Umberto Eco. Instagramiștii așteaptă cu nerăbdare.

1216981468445191
Viorel Beches  •  28 Februarie 2018, 05:50
Postat de bodrin pe 27 Februarie 2018, 22:59

Einstein s-a nascut in 1879, adica in secolul al XIX-lea, dar el este un mare fizician al secolului XX! E greu de crezut ca Halep, sau vreun alt sportiv, il citeste pe Einstein. Probabil Halep a gasit panseul cautand citate ale celebritatilor...Eu l-am gasit chiar acum astfel: 1) cu Google am cautat "citate celebre". 2) Al treilea rezultat a fost www.citatecelebre.net. 3) Aici am cautat " citate celebre despre viata". 4) Am cautat "Albert Einstein". 5) Dupa cateva pagini am gasit citatul cu pricina, evidentiat frumos in pagina. Qed.

Si inca ceva, daca tot te bati cu caramida in piept ca ai google-uit despre Einstein, mai intra si pe Dex online ca sa nu te mai faci de *** punand virgula intre subiect ( Halep ) si conjunctia ”sau”. geniule neinteles

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1216981468445191
Viorel Beches  •  28 Februarie 2018, 05:47

Esti genial maestre, fara tine n-am fi aflat niciodata. A pretins cineva ca l-a citit pe Einstein? Nu, dar hai as devoalam noi ceea ce nimeni nu ascunsese. Daca esti sincer cu tine, recunosti ca nici tu nu-l citesti pe Einstein, ca si 99% din restul lumii, Einstein scriind in special carti despre fizica, nu despre lume si viata. Bafta geniule

Vezi toate comentariile (7)
Comentează