SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

VIDEO Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 12:15 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 12:32

Suspendată 4 ani pentru dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, la US Open 2022, Simona Halep (32 de ani) nu renunță.

Azi, jucătoarea a postat pe Instagram un clip pe terenul de tenis, antrenându-se. Și ales să folosească și o melodie care trimite un mesaj clar: „Sia - Never give up” (n.r- Nu voi renunța niciodată”.

VIDEO Simona Halep continuă antrenamentele

Simona Halep, suspendată 4 ani

Pe 12 septembrie, ITIA a anunțat verdictul în cazul Simonei: suspendare de 4 ani. Suspendarea va expira pe data de 6 octombrie 2026. În acel moment, Halep va fi în vârstă de 35 de ani. Câștigătoarea a două turnee de Grand Slam a anunțat că va face apel la TAS pentru anularea pedepsei.

„E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri. 

Toate analizele mele au fost negative. Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă. Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată”, spunea Halep pe 13 septembrie.

Citește AICI investigația GSP în Canada, la firma acuzată de Simona Halep

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
MariusAL
MariusAL  •  23 Octombrie 2023, 17:04

Simona exagerează! Puțină smerenie nu strică! A fost găsită dopată, cu o cantitate peste nivelul unei contaminări, cu proba B pozitivă! În plus, cu un pașaport biologic profund alterat… Abia acum, prin atitudinea sa lașă, își murdărește iremediabil întreaga carieră! Prin sloganuri care ne fac să zâmbim! Că ar fi singurul sportiv judecat pe o presupunere!!! Presupunere cu două probe pozitive? Adevărat, cuvântul „rușine” nu este de origine armânească…

Freyya
Freyya  •  23 Octombrie 2023, 15:37

gata, dopatel, lasa-ne! esti rusinea natiei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează