SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep, mesaj la rece după eliminarea de la Indian Wells: „Asta contează acum”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 19:06

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în „optimi” la Indian Wells de cehoaica Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA), scor 2-6, 6-3, 2-6. Românca spune că a depășit deja momentul și declară că e pregătită pentru următoarele provocări.

  • Următorul turneu la care Simona Halep va lua startul este cel Premier Mandatory de la Miami, care va avea loc în perioada 19 - 30 martie. 
  • Halep a pierdut în turul 3 anul trecut contra polonezei Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 2-6, 3-6.

Clipele imediate eșecului au găsit-o pe Halep cu lacrimile în ochi. A doua jucătoare a lumii până luni, Simona a transmis un mesaj celor 255.000 de urmăritori de pe Twitter.

„Când dai 100 % pe teren, înfrângerea doare mult. Dar acum e vorba despre ce înveți, cum te ridici și cum joci următoarele meciuri. Asta contează acum.

Le mulțumesc organizatorilor de la Indian Wells pentru un turneu grozav. Așa a fost dintotdeauna”, a scris Simona Halep pe Twitter.

halep

Vezi și: 

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Simona Halep a pierdut locul 2 WTA, dar poate cădea și mai jos! Cum se poate menține în Top 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
argus
argus  •  15 Martie 2019, 19:49

„Când dai 100 % pe teren, înfrângerea doare mult. Dar acum e vorba despre ce înveti, cum te ridici si cum joci urmatoarele meciuri. Asta conteaza acum" ?!. Din pacate suna doar a vorbe, vorbe, vorbe " goale", fara acoperire! Daca ai 100 de lei si te duci la o licitatie casigata cu cel ce a dat, de ex.,., 500 de lei, clar ca suta ta nu a contat! Tenisul de 100 %, presupune nu numai alergare, ci si folosirea unor procedee tehnice "de 100 %"!. Voundrousova ar putea spune ca a dat 100 % (veniri la fileu, drop shot-uri, lovituri in lung de linie pana si un serviciu mai...aproape de 100 %! Simona chiar nu realizeaza cat de "subtire" este suta cu care se "mandreste? Oare, inregistreaza cineva din echipa ei meciurile "de 100 %", asa incat Simpna sa poata sa vada cum a jucat, valoarea reala a ceea ce ea crede ca ar fi "la varf"? Imi pare rau, dar asa cum am mai spus cu alta ocazie, Simona si-a castigat libertatea de a face "ce si cand vrea la antrenamente ". pierzand contactul cu realitatea! Realitatea este ca nu poti sa te mentii in top daca nu te antrenezi, si nu oricum ci cu "cap si coada"! "Libertatea" aleasa de Simona, incepe sa semene ca rezultate, cu cea a lui Bouchard. Daca insa Simona chiar crede ca asta a fost limita ei (mai mult de atat nu poate!) trebuie sa ne resemnam si sa-i multumim pentru tot ce a facut, pentru bucuria pe care ne-a adus-o in perioada ei de glorie! Intrebarea fi

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Martie 2019, 02:21
Postat de idi53 pe 13 Martie 2019, 22:42

E terminata ca si sportiva!CRED CA A INCURCAT PRIMA CONSOANA din sportul ei si ar trebuii sa se consacre vietii de familie pt ca vremea trece si va ramane ...FATA BATRANA!

nu asa ca , dupa ce o sa castige cateva turnee o sa ramai fara net vreo saptamana..:)....prostovanilor, de vreo 3 ani ii tot cantati prohodul si o luati mereu in freza...:)

idi53
idi53  •  13 Martie 2019, 22:42

E terminata ca si sportiva!CRED CA A INCURCAT PRIMA CONSOANA din sportul ei si ar trebuii sa se consacre vietii de familie pt ca vremea trece si va ramane ...FATA BATRANA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează