SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Simona Halep, mesaj public pentru Mouratoglou » Ce i-a transmis antrenorului aflat la Paris cu noul său elev

Simona Halep și Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago
Simona Halep și Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 12:54 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 13:50

Simona Halep, aflată în plin scandal dopaj, a avut un mesaj pentru Holger Rune (19 ani, 18 ATP), noul elev al lui Patrick Mouratoglou (52 de ani), după finala turneului de la Paris, dar și pentru antrenorul francez.

Danezul a câștigat Mastersul de la Paris, după ce l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 7 ATP), scor 3-6, 6-3, 7-5.

Darren Cahill a venit în România pentru Simona Halep » Întâlnire la un restaurant din centrul Bucureștiului
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Darren Cahill a venit în România pentru Simona Halep » Întâlnire la un restaurant din centrul Bucureștiului

Simona Halep, mesaj pentru Mouratoglou și Holger Rune

Într-un mesaj postat pe Instagram, Simona Halep a ținut să-i felicite pe Ruge și Mouratoglou pentru cel mai important succes din cariera jucătorului.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te urmăresc. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou. O persoană specială”, a fost mesajul Simonei Halep.

Simona Halep, mesaj public pentru Mouratoglou » Ce i-a transmis antrenorului aflat la Paris cu noul său elev

Rune și Mouratoglou, al doilea trofeu împreună

Rune și Mouratoglou colaborează de la începutul lunii octombrie, înainte ca Halep să anunțe să a fost găsită dopată.

Simona anunțase că va reveni abia la începutul anului 2023 pe teren și l-a încurajat pe antrenorul francez să-și găsească o nouă colaborare în această perioadă. Ulterior, Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj și așteaptă începerea procesului.

Rune și Mouratoglou au împreună 3 finale. Danezul a triumfat la Paris și Stockholm și a pierdut ultimul act de la Basel.

Patrick Mouratoglou: „Vobesc cu Simona în fiecare zi”

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani) a spus recent că din momentul apariției cazului de dopaj a discutat zilnic cu Simona Halep (31 de ani, 10 WTA).

„Am vești de la Simona în fiecare zi, vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, de fapt, nici n-am cuvinte să descriu cât de grea este”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit Tennis Actu.

Citește și: 

„E incredibil de suspect! Ce încearcă echipa lui Djokovic să ascundă?” » Imaginile devenite virale în timpul semifinalei de la Paris

Pe urmele lui Djokovic și Sinner » Fiul unui fost dinamovist urmează cursurile celebrei Academii a lui Riccardo Piatti și s-a antrenat cu Darren Cahill

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Trandafir
Trandafir  •  09 Noiembrie 2022, 08:36

Foarte frumos din partea Simonei ! Ce mai conteaza suspendarea ?! Oricum voia sa se lase de tenis. Mi-ar place sa se implice in cresterea unor tineri tenismeni, sa faca o Academie de tenis, samd.

dobrin
dobrin  •  08 Noiembrie 2022, 00:09

Se baga si ea in seama degeaba. Mouratoglu deja s-a mutat la urmatorul sportiv cu arme si bagaje.

cobra
cobra  •  07 Noiembrie 2022, 18:58
Postat de cobra pe 07 Noiembrie 2022, 18:54

Si eu astept cu nerabdare! Sa schimbe cei de la DEDEMAN reclama cu ea....adica sa treaca la meciur in bucatarie si altii pe teren.... P.S. Daca cum este un medic pe aici.... va rog sa imi explice si mie .... Daca un sportiv sau antrenor care a luat medicamente interzise are un contact cu o sportiva care ia anticonceptionale, poate sa aiba efect asupra ei...??????????????

Daca raspunsul este pozitiv.... scapa de suspendare!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close