SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

SIMONA HALEP. Mesajul emoționant al lui Darren Cahill după ce Simona Halep a terminat anul pe locul 1 WTA: "Ai găsit puterea să faci asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 08:57

Darren Cahill, 52 de ani, a reacționat pe contul său de Twitter după ce Simona Halep a primit duminică trofeul pentru că a terminat anul pe locul 1 WTA, devenind doar a 13-a jucătoare din istorie care reușește această performanță.

Antrenorul australian a postat un mesaj în care o felicită pe Simona pentru că a avut puterea să treacă peste toate obstacolele. "A fost un an cu multe provocări. Ai continuat să muncești și ai găsit puterea să te ridici. Felicitări, Simona",  a scris Cahill pe Twitter.

 

Este pentru a treia oară când Cahill duce un jucător pe primul loc, după ce a reușit asta cu Lleyton Hewitt și Andre Agassi. Simona Halep lucrează cu Darren Cahill din noiembrie 2015. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1577198695673521
Covaci Simona  •  30 Octombrie 2017, 22:47
Postat de Ulise Sender pe 30 Octombrie 2017, 16:23

zise "***..." .... "Drama internetului este că l-a promovat pe *** ca purtător de adevăr" spune Umberto Eco

duffyduck cine esti tu in comparatie cu ea ? Mai gandeste-te si nu caracteriza o romanca cu care ne mandrim cu astfel de cuvinte . Tu ce ai realizat de iti permiti sa o denigrezi . La anii ei a realizat ce nu poti face tu intr-o viata

schema
schema  •  30 Octombrie 2017, 22:41

"Cea mai slabă valoric jucătoare din top 10, ciuca bătăilor și rușinea rușinilor, termină la mustață anul pe locul 1." Chiar asa? Mai tot anul a fost intre primele cinci din lume, de unde ciuca batailor? Din batai nu ajungi pe locurile 1-5, ce-i in mintea unora arata ca habar nu au despre ce vorbesc. Cel mult a fost "ciuca" victoriilor, ca victoriile alea, pe care orbii nu le vad, au dus-o pe locul intai. Dragi Tugurlani, nu numai pe ea, ci pe toate care ajung pe locul intai! WTA iti da puncte doar pentru victorii(cred ca numai la "Turneul campioanelor se primesc puncte/bani si pe infrangeri).

10202789258531585
Ulise Sender  •  30 Octombrie 2017, 16:23
Postat de thomassystem pe 30 Octombrie 2017, 10:29

Ce glumă proastă! Cea mai slabă valoric jucătoare din top 10, ciuca bătăilor și rușinea rușinilor, termină la mustață anul pe locul 1. Plecați cu impostoarea voastră, în ianuarie va ceda locul ăsta nemeritat. A avut noroc cu carul machidoanca.

zise "***..." .... "Drama internetului este că l-a promovat pe *** ca purtător de adevăr" spune Umberto Eco

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează