SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

VIDEO Simona Halep, de neoprit și cu mingea de fotbal! Jucătoarea de tenis a uluit pe stadionul din Miami: „Noul meu record”

Simona Halep, pe „Hard Rock Stadium” // foto: captură Instagram @ simonahalep
Simona Halep, pe „Hard Rock Stadium” // foto: captură Instagram @ simonahalep

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 15:49 / Actualizat luni, 22 martie 2021 16:32

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a demonstrat că se descurcă excelent nu doar cu mingea de tenis, cât și cu cea de fotbal.

În așteptarea turneului WTA de la Miami, Simo a dat dovadă de măiestrie cu mingea de fotbal la picior. Sub privirile antrenorului Artemon Apostu-Efremov, jucătoarea de tenis a jonglat cu mingea, pe stadionul „Hard Rock” din Miami Gardens.

Simona Halep, uluitoare cu mingea de fotbal

Simona a reușit să țină mingea în aer timp de 50 de secunde, spre uimirea celor prezenți pe arenă. „Noul meu record”, a scris Halep în descrierea videoclipului.

Numărul 3 mondial, Simona Halep va fi a treia favorită de la Miami Open și va avea liber în turul 1. În a doua rundă, românca va da peste Caroline Garcia (27 de ani, 51 WTA) sau o jucătoare venită din calificări.

În turul trei, Halep s-ar putea întâlni cu americanca Cori Gauff (17 ani, 36 WTA) sau cu letona Anstasija Sevastova (30 de ani, 57 WTA). În optimi, Halep se poate întâlni din nou cu poloneza Iga Swiatek (19 ani, 16 WTA), iar în sferturi ar urma să joace cu ucraineanca Elina Svitolina (26 de ani, 5 WTA) sau cu cehoaica Petra Kvitova (31 de ani, 10 WTA).

Semifinala ar putea s-o aducă pe Simona Halep față în față cu principala favorită, australianca Ashleigh Barty (24 de ani, 1 WTA), campioana din 2019.

Pe partea de jos, japoneza Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) este principala favorită și ar putea juca în finală cu Simona Halep. Alte jucătoare importante sunt Sofia Kenin (22 de ani, 4 WTA), Karolina Pliskova (29 de ani, 6 WTA), Bianca Andreescu (20 de ani, 9 WTA) sau Garbine Muguruza ( 27 de ani, 13 WTA).

Citește mai multe știri din tenis:

Salt spectaculos în clasamentul WTA pentru Jaqueline Cristian, după sfertul de finală de la Sankt Petersburg

Sorana Cîrstea, ajutor important la Miami! Ce nume mare e alături de ea la turneul american

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
branzoi
branzoi  •  22 Martie 2021, 20:20

Foarte interesant, Simona jongleaza mingea mai mult cu piciorul stang. Asta este atipic, aproape toti juniorii dreptaci care joaca tenis folosesc rar piciorul stang.

tanase
tanase  •  22 Martie 2021, 17:30
Postat de valyomanyd pe 22 Martie 2021, 16:45

Doar un mosnegut putea sa spuna sa nu se mai scrie de o jucatoare care a castigat DOUA turnee de GS !

Dati-i pace lui Mosnegutu, el a colaborat cu Secu'!

tanase
tanase  •  22 Martie 2021, 17:29

E talentata! *** Moflea nu o tine nici 15 secunde.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close