SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

Simona Halep - Daria Saville. Probleme pentru jucătoarea noastră înaintea debutului de la Miami Open: „Se poate agrava”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 12:58 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 13:50

După Indian Wells, Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) se află acum la Miami, unde va juca la turneul de categorie 1000.

  • Halep nu a jucat în turul 1 și o va întâlni pe australianca Daria Saville Gavrilova (28 de ani, 249 WTA) în turul doi.
  • Partida se va juca joi, 24 martie, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe DigiSport 2

Azi, Halep a prefațat debutul la Miami Open, a explicat de ce crede că va avea un meci greu cu Daria Saville și a vorbit și despre problemele medicale pe care le are.

CTP și schimbarea uriașă pe care o poate produce retragerea lui Barty: „Este un moment istoric! Nu vrea s-o părăsească tenisul pe ea”
S-A RETRAS BARTY
CTP și schimbarea uriașă pe care o poate produce retragerea lui Barty: „Este un moment istoric! Nu vrea s-o părăsească tenisul pe ea”

Simona Halep, probleme înainte de primul meci la Miami Open, cu Daria Saville

„Abia am ajuns, azi a fost un antrenament normal. Ieri am bătut doar puțin mingea, pentru că am avut dureri.

Turneul de la Indian Wells mi-a dat încredere, mi-a arătat că pot juca tenis la un nivel destul de înalt. A fost o experiență frumoasă. Vin la Miami cu încredere că pot juca un tenis bun.

Am un bandaj (n.r-  pe coapsa piciorului stâng, pe care l-a avut și în meciul cu Iga Swiatek de la Indian Wells). Vreau să mă protejez. Am dureri, dar nu e ceva grav. Am făcut o radiografie și mi s-a arătat că nu e grav. Dar se poate agrava și voi avea grijă cât pot de mult 

Daria Saville a jucat bine la Indian Wells. A jucat bine și aici în primul meci. M-am uitat un pic.  Mă aștept la un meci destul de greu, pentru că va fi primul din turneu și mereu se întâmplă așa. Dar am încredere în mine, sunt pregătită și aștept să dau tot ce am mai bun”, a spus Halep, potrivit digisport.ro.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Iga Swiatek, de la Indian Wells

Citește și:

Cum poate profita Simona Halep de retragerea lui Barty: favorită la Roland Garros și loc câștigat într-o ierarhie importantă

Simona Halep, reacție după retragerea lui Ashleigh Barty: „Știi că lăcrimez, nu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
560928364107122
Marcel Jeler  •  24 Martie 2022, 10:59

Evident ca nu face multi purici nici acum iar vesnicele ei probleme anunta asta ca si motiv!!

argus
argus  •  23 Martie 2022, 15:57

Ati inteles? Eu nu! Spune ca: "Am făcut o radiografie și mi s-a arătat că nu e grav..." totusi, crede ca "...se poate agrava..."? Sa-si pregateasca deja "terenul" in cazul in care va pierde un meci (smne date in semifinala de la Indian Wells)? Cand spui ca "voi avea grijă cât pot de mult" este un fel de gluma (proasta) daca nu spui si CUM o sa ai grija! In acest caz, la mintea cocosului (si-a "gainei", ar trebui), nu poti sa ai nici o "grija", daca medicul nu iti face o recomandare (altfel, risti sa devii ipohondra). Ce rezulta, este ca pentru Simona medicul isi doar "cu parerea", doar EA este cea care poate sa-si poarte de grija! Cum? "cât pot de mult", dar fara sa renunte la vreun turneu! Medic, psiholog, antrenor? Toti pot sa spuna, sa-i recomande "ce vor ei", fiindca "ei vorbesc, tot ei aud"! Cat despre "aiureala" (sustinuta de dl "gheneral" Nastase ilie) ca nu ar avea nevoie de antrenor, viata, realitatate de pe teren, a contrazis-o!

maxp
maxp  •  23 Martie 2022, 14:09

Saville chiar e o jucătoare bunicica, a tot scos rezultate cu jucătoare bine clasate. Decât sa riște o accidentare, mai bine nu joaca, la Miami ar fi doar punctele și o posibila urcare în clasament, primordial este sezonul de zgura și as zice și barajul din Fed Cup, cred ca anul acesta avem o șansă bună sa facem lucruri frumoase acolo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează