SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA, SÂMBĂTĂ, 05:30, TV DIGI, GSP.RO

SIMONA HALEP. Naomi Osaka i-a pus gând rău liderului mondial: "Nu mai fac asta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 10:58

 Naomi Osaka (20 de ani, 44 WTA) a învățat din duelurile precedente cu Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) și știe ce are de făcut pentru a ajunge în finala Indian Wells. 

  • Simona Halep -  Naomi Osaka este ultimul meci al zilei de pe arena centrală, după după terminarea înfruntării dintre Daria Kasatkina și Venus Williams. 

"Am mai jucat împotriva Simonei, știu la ce să mă aștept și cum să reacționez. Am făcut o mulțime de erori în meciurile precedente, nu am profitat de șansele pe care le-am avut. Nu trebuie să mă mai grăbesc, îmi plac schimburile lungi.

Pentru mine este o performanță extraordinară, mă bucur că am ajuns în semifinale. Voi face tot posibilul să trec mai departe", a declarat Naomi Osaka.

Cine este osaka

Naomi Osaka reprezintă Japonia, dar locuiește de la trei ani la New York. Mama sa e japoneză, iar tatăl e din Haiti. Osaka are unul dintre cele mai puternice servicii din circuit, iar dreapta ei este năprasnică: la 16 ani reușea să lovească pe forehand cu 160 km/h.

O ARE CA IDOL PE SERENA

"Am fost foarte impresionată când am văzut-o și am vrut să joc ca ea atunci când eram mică. Sper că am început deja să evoluez ca ea", spunea Osaka în 2016 pentru USA Today. La 1,80 m are înălțimea optimă pentru a reuși în tenisul actual.

Primul său turneu de Mare Șlem a fost Australian Open 2016, unde a fost învinsă în turul al treilea de Victoria Azarenka.

A 4-A ÎNTÂLNIRE DIRECTĂ 

Simona Halep și Naomi Osaka s-au mai întâlnit de trei ori, iar jucătoarea noastră a câștigat fiecare partidă. Prima întâlnire a fost în turul 3 de la Roland Garros 2016, când Halep a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi și să se impună scor 4-6, 6-2, 6-3. Nici a două înfruntare nu a fost mai simplă. În primul tur al Masterului de la Miami, Halep s-a impus greu, tot în 3 seturi, scor 6-4, 2-6, 6-3.

Ultimul meci direct a avut loc anul acesta, în optimi la Australian Open, când Halep a câștigat categoric, scor  6-3, 6-2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
idi53
idi53  •  17 Martie 2018, 08:04

Un meci slab a Simonei!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 Martie 2018, 15:38

Simo ,daca ai prb. nu trebuie sa ai multe mingi castigatoare ,sigur ai invatat de la Tiri. "ca atunci cand vei invata ca un meci se poate castiga si pe greselile adversarului ,vei fi o jucatoare complecta " asa ca ...Bafta cat incape

baba_yaga
baba_yaga  •  16 Martie 2018, 13:05
Postat de galmeele pe 16 Martie 2018, 12:22

Vreau sa va "aud" dupa meci!

Pentru asta, trebuie să scoți vata din urechi! Dar nu-ți fă griji, că nu se risipește, ți-o punem noi în...nas.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close