SPORTURI  »  TENIS  »  COVID-19

Simona Halep, noi vești despre starea de sănătate, după ce s-a infectat cu COVID-19

Simona Halep a oferit vești despre starea ei de sănătate.  foto: Guliver/Getty Images +37   FOTO
Simona Halep a oferit vești despre starea ei de sănătate. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 17:06 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 17:51

Simona Halep (29 de ani) a publicat astăzi o primă fotografie pe rețelele de socializare, după ce sâmbătă a aflat că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus. Numărul doi mondial a oferit vești despre starea de sănătate. 

Halep a postat o fotografie din interiorul locuinței sale, unde se află în auto-izolare. „Mulțumesc pentru mesajele voastre. Mă simt grozav”, a spus fostul lider din clasamentul WTA.

Simona Halep, noi vești despre starea de sănătate, după ce s-a infectat cu COVID-19

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19

Sâmbătă, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Numărul doi mondial se află în izolare la domiciliu, iar starea ei este bună, chiar dacă s-a confruntat cu unele „simptome ușoare”.

Simona Halep se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an. Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate. Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Halep va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open. 

FOTO Simona Halep, imagini de colecție din carieră: 

+33 FOTO

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep încă mai poate să câștige turnee de Grand Slam”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep atinge noi recorduri chiar și fără să joace » A depășit o jucătoare legendară într-un top important

Ilie Năstase s-a revoltat după ce a aflat că Simona Halep are coronavirus: „Suntem proști de tot! Devenim și noi bărbați?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează