SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, nominalizată la premiile Laureus » Cu cine se luptă pentru titlul de ”Sportiva anului 2018”

Simona Halep în meciul cu Sofia Kenin // Foto: Reuters
Simona Halep în meciul cu Sofia Kenin // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 22:22

Simona Halep (27 de ani/1 WTA) a fost nominalizată la gala Laureus World Sports Awards la categoria ”Sportiva anului 2018”.

La acceași categorie mai sunt nominalizate Angelique Kerber, gimnasta Simone Biles, campioana mondială la Ironman, Daniela Ryf, campioanele olimpice la sporturile de iarnă Ester Ledecka și Mikaela Shiffrin.

1

Câștigătorul va fi anunțat pe 18 februarie într-o gală ce se va desfășura la Monaco. Vor vota 66 de membri din Laureus World Sports Academy. Serena Williams a fost marea câștigătoare la categoria ”Sportiva anului 2017” la ultima ediție. În anul 2000, românca Gabriela Szabo a fost și ea nominalizată pentru acest premiu.

În aceeași gală se vor mai oferi premiul pentru sportivul anului, echipa anului, descoperirea anului, revenirea anului și sportivul cu dizabilități al anului fiind nominalizați sportivi ca Novak Djokovic, LeBron James, Lewis Hamilton, Kylian Mbappe sau Tiger Woods.

Premiile Laureus se acordă începând cu anul 2000 și sunt printre cele mai importante din sportul mondial. Cel mai titrat sportiv este elvețianul Roger Federer, de șase ori câștigător în galele Laureus.

Citește și:

Simona Halep, declarația zilei, în conferință, după thriller-ul cu Sofia Kenin: „Cahill mi-a zis că sunt nebună”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
observator979
observator979  •  18 Ianuarie 2019, 12:52
Postat de klauz pe 18 Ianuarie 2019, 05:54

Mai rar sportiva care sa fie urata in poze din toate unghiurile. Sper ca monstruletul din cogealac sa nu fie premiata, ar ingretosa toti spectatorii.

Pune si tu poze cu tine, ca sa stim cu cine o compari! :D hahaha

peluza
peluza  •  18 Ianuarie 2019, 09:38
Postat de observator979 pe 17 Ianuarie 2019, 23:36

E onorant pentru Simona! Daca si castiga premiul, e chiar pe merit!

Nu cred ca va castiga. DIN PACATE! Ii dau premiul gimnastul Biles. :( Merita sa castige Simona premiul la ESPN, dar a castigat Stephens. Iti dai seama? Deci Halep a invins-o in 2 finale importante. ESPN i-a dat premiul mai important lui Sloane, iar la cel mai dominant jucator de tenis a fost Simona Halep. Insa premiul important era cel de jucatoarea anului. Chiar si asa, cel mai important ramane premiul WTA de Jucatoarea Anului. :D

peluza
peluza  •  18 Ianuarie 2019, 09:35
Postat de klauz pe 18 Ianuarie 2019, 05:54

Mai rar sportiva care sa fie urata in poze din toate unghiurile. Sper ca monstruletul din cogealac sa nu fie premiata, ar ingretosa toti spectatorii.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează