SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep nu are pauză: urmează două turnee tari + un Grand Slam pentru liderul WTA » La ce competiție revine după 4 ani

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 09:01

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a câștigat finala turneului de la Montreal, după ce a învins-o dramatic pe Sloane Stephens, locul 3 WTA, scor 7-6, 3-6, 6-4. (Detalii aici)

Simona Halep nu va avea pauză după ce a câștigat al 18-lea trofeu din cariera sa. Liderul mondial va avea o perioadă aglomerată, urmând să participe la trei turnee: Cincinnati, New Haven și US Open.

cINCNNATI

Turneul de la Cincinnati se desfășoara în perioada 13-19 august. Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în finală. Românca are liber în primul tur, iar  în cel de-al doilea se va întâlni cu învingătoarea partidei dintre Irina Begu, 55 WTA, și Ajla Tomljanovic, 25 de ani, locul 58 WTA.

 

New Haven

Turneul de la New Haven are loc între 19-25 august. La această competiție, Simona Halep revine după o pauză de patru ani. Românca s-a impus în 2013 la această competiție, după ce a trecut de Petra Kvitova.

US Open

Al patrulea turneu de Grand Slam al anului, US Open, debutează pe 27 august și va dura două săptămâni. Jucătorea noastră va fi principala favorită a competiției. Simona are drept cel mai bun rezultat la New York atingerea semifinalelor, în 2015.

Citește și: Cristian Geambașu, "la cald", despre thriller-ul Halep - Stephens și reacția prin care Simona a taxat o parte a fanilor români

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 August 2018, 09:47

Participarea nr 1 WTA, si participi,la un turneu important, iti aduce bonusuri, nu esti insa obligat sa castigi turneul, Cred ca la new haven va juca , doar 1-2 tururi. La Cincinnati insa are de aparat puncte si trebuie sa incerce sa urce, macar in semifinale. Halep este , in general bine sfatuita de echipa sa, dar si ea lupta pentru a arata ca isi merita locul. Tot respectul , pentru ea. prin comparatie. Micky Buzarnescu, - altfel o fata de toata isprava-cred ca a jucat prea mult, si-a obosit corpul, articulatiile si muschii si acum....plateste.

sex.deep
sex.deep  •  13 August 2018, 18:48
Postat de emilou pe 13 August 2018, 11:59

Pentru Simona, turneul de la New Haven e in plus. Ar fi cinci saptamani consecutive de tenis intens. La Cincinnati trebuie sa mearga pentru ca sunt multe puncte de aparat dar la New Haven mai bine ar renunta. Altfel, e ca si cum ar juca in calificari pentru US Open.

Pai asa o sa si faca din moment ce nu are nici un punct de aparat. Echipa din spatele ei nu este proasta si stiu sa o protejeze. Si nici la Cincinnati nu o vad sa ajunga foarte sus.

emilou
emilou  •  13 August 2018, 11:59

Pentru Simona, turneul de la New Haven e in plus. Ar fi cinci saptamani consecutive de tenis intens. La Cincinnati trebuie sa mearga pentru ca sunt multe puncte de aparat dar la New Haven mai bine ar renunta. Altfel, e ca si cum ar juca in calificari pentru US Open.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează