SPORTURI  »  TENIS  »  AVERE

Simona Halep nu e cea mai bogată femeie din România » Cine o depășește și pe ce loc a ajuns în top

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 15:11 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 15:46

Chiar dacă 2020 a fost un an mult mai dificil pentru Simona Halep în privința câștigurilor financiare, jucătoare de tenis se menține printre cele mai bogate femei din România.

Fosta lideră WTA se află pe locul 140 în top 300 cei mai bogați români realizat de Capital, însă e pe locul 5 într-un clasament exclusiv al pesoanelor de sex feminin.

Topul celor mai bogate românce e condus de Anastasia Soare, o femeie remarcată în industria de beauty din Statele Unite. Ea are o avere estimată la 650 milioane de euro.

Podiumul e completat de Anca Vlad (480 milioane de euro) și Veronica Gușă de Drăgan (250 de milioane de euro), iar înaintea Simonei se mai află și Luchi Georgescu, cu 72 de milioane de euro.

Simona Halep: prima în topul sportivilor

Averea Simonei Halep e estimată la 47 de milioane de euro, banii venind din premiile turneelor la care a participat în carieră, din contractele de imagine și publicitate, dar și din afacerile imobiliare.

Fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon e prima la categoria celor mai bogate personalități din sportul românesc. Ea are cu un milion de euro mai mult decât Cosmin Olăroiu și cu 10 mai mult decât Mircea Lucescu. Dan Petrescu are o avere estimată la 31 de milioane de euro, iar Gheorghe Hagi are 29 de milioane de euro.

Simona Halep, prezentă și în topul celor mai bogate sportive din lume

Simona Halep se află pe locul 9, la egalitate cu Caroline Wozniacki și Steffi Graf, în topul celor mai bogate sportive din lume, într-o analiză realizată de Yahoo Finance.

Topul e condus de două campioane din tenis: Serena Williams (200 milioane de dolari) și Maria Sharapova (140 milioane), iar pe locul trei se află Alexis DeJoria din drag racing, cu câștiguri de 100 de milioane de dolari.

+33 FOTO

Citește și alte știri despre Halep:

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din sport, dar locul 3 este o surpriză absolută! Ce poziție ocupă Simona Halep

Una dintre cele mai mari frici ale Simonei Halep: „Nu prea are rezolvare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1563029493818036
Paul Dorinel  •  14 Martie 2021, 08:46

47 milioane euro?Nu inseamna decat un rulaj...e ca si cum ai o firma si in mod normal te intereseaza profitul si nu rulajul.Ea din start pierde 43% din acest rulaj...dupa care il plateste pe australian cu foarte multi bani sau pe manager....nu se stie cum e plati managerul.Despre australian se zice ca primeste cam 1 milion dolari pe an.In plus s-au bagat foarte multi bani in imobiliare,familia Halep are firme de constrcutii,care sunt pe pierdere foarte mare.Pot spune ca au cam aruncat aiurea 10 milioane euro in imobiliare.

enigmaticul
enigmaticul  •  04 Ianuarie 2021, 14:55
Postat de enigmaticul pe 04 Ianuarie 2021, 14:46

Bine, și............. Pe cine interesează știrea asta, în afară de machidoni?? ? Vă că autorii articolului nu au învățat un lucru elementar, viața unui om nu se rezumă doar la milioanele care le ai, astea nu-ți garantează fericirea.

Scuze! În loc de ”Vă” a se citi ”Văd”

enigmaticul
enigmaticul  •  04 Ianuarie 2021, 14:46

Bine, și............. Pe cine interesează știrea asta, în afară de machidoni?? ? Vă că autorii articolului nu au învățat un lucru elementar, viața unui om nu se rezumă doar la milioanele care le ai, astea nu-ți garantează fericirea.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează