SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep nu e favorita fostului antrenor! Declarații tari ale lui Wim Fissette: „E cea mai muncitoare, e fantastic! Asta îți dorești ca antrenor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 21:03

Belgianul Wim Fissette, fostul antrenorul al Simonei Halep (23 de ani, 1 WTA), a vorbit despre colaborarea pe care o are acum cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 50 WTA).

  • Simona Halep debutează duminică, în jurul orei 15:00, la Madrid. Adversară îi este rusoaica Margarita Gasparyan.
  • Azarenka a trecut în primul tur de la Madrid de Daria Kasatinka, scor 7-5, 6-4. Va juca în turul secund cu învingătoarea dintre Sloane Stephens și Polona Hercog.

Simona Halep a lucrat cu Fissette în 2014, an în care a ajuns în finala Roland Garros, semifinala Wimbledon și finala Turneului Campioanelor. 

Victoria Azarenka e cea mai muncitoare jucătoare cu care am colaborat în ultimii zece ani de zile. E înotdeauna implicată sută la sută, super concentrată. Asta vrei ca antrenor, e fantastic!

În ianuarie și februarie, încă își căuta forma. Nu găsea loviturile corecte. Cred că își dorea prea mult. Era într-unul dintre cele mai slabe momente ale carierei.

La Stuttgart am revăzut-o pe vechea Vika. Sunt încântat. Abia aștept să văd ce suprize a pregătit!”, a declarat Wim Fissette pentru Wtatennis.com. 

2 trofeede Mare Șlem are Azarenka în palmares, Australian Open 2012 și 2013

Vezi și: 

SIMONA HALEP, CALCULE LOCUL 1 WTA // Ce trebuie să se întâmple pentru ca Halep să o depășească pe Naomi Osaka după WTA Madrid » Angelique Kerber luptă și ea pentru locul 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează