SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep nu se mai gândește la locul 1 WTA: „Nu e cel mai important lucru”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 16:49

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a fost eliminată în turul doi de la Beijing, însă nu-și face griji. Românca spune că nu și-a fixat un obiectiv de a reveni pe locul 1 WTA.

„În acest moment, pentru mine nu este cel mai important lucru să ocup primul loc în clasamentul WTA. Am terminat de două ori la rând anul pe primul loc, iar acum obiectivul este să câștig Grand Slam-uri și alte turnee. Să câștig trofee!”, a spus Simona, într-o conferință de presă.

Simona Halep a câștigat până acum două Grand Slam-uri, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). Ca să-și îndeplinească obiectivul de a-și trece în palmares toate Grand Slamurile, Simona Halep mai are de câștigat Australian Open și US Open.

Deși pare într-o scădere de formă, românca s-a calificat pentru al șaselea an consecutiv la Turneul Campioanelor. Anul trecut însă, Simona s-a retras din cauza unei accidentări. 

Turneul Campioanelor se va disputa între 28 octombrie și 3 noiembrie, la Shenzhen, China. În 2018 s-a impus Elina Svitolina.

Vezi și:

VIDEO Imagini șocante la Beijing! S-au băutut la un meci de tenis de la China Open

Halep are și motive să zâmbească după înfrângerea de la Beijing » Reacția Simonei după a 6-a calificare consecutivă la Turneul Campioanelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  03 Octombrie 2019, 18:05
Postat de Peter Tudosio pe 02 Octombrie 2019, 10:48

@gemini23 (si ceilalti *** gelosi si fomisti) Ma ratatule, Simona a ajuns la struguri, a fost deja NO1 , peste un an, si singurul motiv pentru care l-a pierdut e ca avut peste 4500 de puncte de aparat de anul trecut, intre Madrid, Roma, RG, Toronto, Cincinatti, etc Si a jucat acxiidentat ca acum, ca tendonul msi mijlocul mala nu se vor vindeca NICIODATA 100%, si de aia se reacidenteaza mereu!! Da ma prostovanilor, Simon are o echipa de cel putin 5 oameni, ca o costa cel putin $1000 pe zi, plus zborul cu avionul, si ea pierde intentionat ca nu vrea sa mai faca bani!!! Sinteti niste *** fara dicernamint si niste jegosi gelosi!! Simona se poate retrage maine, ma iddiotilor, a facut mai mult la 28 de ani cit veti facew voi si tot neamul vostru de 'brunetei'' in 500 de ani! E bogata, faimoasa si e si indragostita, dar mai vrea inca sa mai joace la nivel mare, de aia il aduce pe Darren inapoi, ***!! ca sa nu muriti prosti, Simona sa acidentat la Wuhan, cind a dat un overhead prea tare si si-a intins muschiul de la spate! S-a vazut imediat ca s-a terminat!Si aia nu se vindeca in 3 zile, dar a jucat si la Beijing asa, pentru ca la nivelul ala are obligatii contractuale! Sinteti niste fomisti ***, care e treaba voastra, in primul rind, ce face ea cu cariera si viata ei? Ce va datoreste ea voua ma ***? Si daca ai pierdut bani pariind pe ea, bine ca ati pierdut, ca numai creitnii pariaza!!! Vedeti-va *** de vietile voastre sordide, Simona are viat ei!

Bine punctat !

267890
267890  •  03 Octombrie 2019, 11:02

Simona Halep - o anomalie a tenisului. Jocul ei are un sigur scop - respinge tot. Atitudinea - grimase, urlete si istericale. Cand te uiti de exemplu la Osaka, la Vekici, la Kvitova, la Bencic, la Barty si practic la toate jucatoarele din top 50 nu poti sa nu te intrebi ce cauta Halep printre ele?

merace
merace  •  02 Octombrie 2019, 19:19

In istoria tenisului romanesc, Simona e prima care a ajuns No.1 mondial, si e si in Top 10 de vreo 6 ani la rand! Are si 2 titluri de GS, si multe alte titluri, si in clasamentul all-time e in primele 10 jucatoare ale lumii, dupa saptamani pe locul 1! In rest, forma variaza, nu castiga continuu, si ce daca?! E tot in Top 10! Adica joaca destul de bine ca sa isi merite locul! HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează