SPORTURI  »  TENIS  »  KONTA - HALEP, MARȚI, EUROSPORT, GSP.RO

Simona Halep nu și-a dat seama că e aproape să devină lider mondial: "Habar nu aveam că sunt la un meci de locul 1!" » Ce spune despre duelul cu Konta

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 18:49

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon după ce a trecut în "optimi" de Victoria Azarenka, fost lider mondial, scor 7-6 (7-3), 6-2. Va juca mâine în sferturile de finală cu Johanna Konta, 26 de ani, locul 7 WTA și favorită a gazdelor. Partida este decisivă și pentru locul 1 WTA. Dacă Simona se va impune, atunci va deveni noul lider.

Simona a oferit prima reacție înainte jocului de mâine. 

"Nu-mi fac probleme că publicul britanic va fi împotriva mea. Mă aștept la asta. Iau fiecare meci așa cum vine, acum urmează partida cu Konta și mă concentrez pe acest duel. N-am mai jucat niciodată cu ea pe iarbă, știu că va fi dificil, dar sunt încrezătoare.

În această perioadă mă simt puternică, am încredere în forțele mele. Habar nu aveam că sunt la un meci de locul 1!

Sunt foarte fericită de cum am condus meciul cu Azarenka. Nu mai jucasem pe iarbă cu ea și era o mare provocare să o înving. Primul set a fost echilibrat, dar în al doilea am jucat mai avansat, am lovit mai puternic și mi-a ieșit", a zis Simona Halep după meci.

"N-am mai vorbit cu Konta după incidentele de la Fed Cup. Pentru mine publicul de la Constanța a fost fair-play. Ea știe mai bine cum s-a simțit. Până la urmă totul rămâne în trecut"
Simona Halep

"Având în vedere tipul de tenis pe care-l joacă, atunci când îi iese jocul, prinde încredere și e aproape imposibil să o mai oprești" 
Simona Halep despre Jelena Ostapenko, pe care o poate întâlni în semifinale

Meciul Konta - Halep se va juca pe terenul central, cel mai probabil în jurul orei 17:00, după V. Williams - Ostapenko, ce va începe la ora României 15:00.

Pe terenul 1 se vor juca celelalte două "sferturi", tot începând cu ora 15:00, Muguruza - Kuznetsova și Rybarikova - Vandeweghe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
valentinn10
valentinn10  •  11 Iulie 2017, 09:12

In sfarsit, vei fi nr.1, mai mult ca sigur. Bafta ...

mutu57
mutu57  •  11 Iulie 2017, 04:11

Konta, marea speranta a tenisului din Anglia, este de fapt o unguroaica si a petrecut majoritatea vietii ei in Australia (unde e si nascuta). Simona este, a fost si va fi a noastra! (ma refer la pro-romani, nu la pro-sovietici care tin cu masha dopatova)

mutu57
mutu57  •  11 Iulie 2017, 04:07

Ce face wowmasha pe aici? Trebuie sa fie tare necajit. De vreo 2 luni incoace , Simona nu a luat decat 2 batai. Wowmasha poate sa mearga la psihiatru sa-i dea niste happy pill (prozac, lorazepam; poate chiar meladonium). Lasa wowmasha, ca tot o sa piarda Simona mai devreme sau mai tarziu si poti si tu sa dai de baut la prieteni - sa ai si tu o bucurie la viata ta. Unii au promovare la serviciu, altora le naste nevasta - tu mai ai din cand in cand cate o infrangere a Simonei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează