SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep nu-și reproșează eliminarea de la Cincinnati: "Nu e cazul să fac o dramă, am jucat la un nivel înalt"

Foto:Reuters
Foto:Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 13:41

Simona Halep a fost eliminată de Angelique Kerber în semifinalele turneului de la Cincinnati, însă se declară mulțumită de parcursul pe care l-a avut aici.

"Simt că am ajuns la un nivel bun. Nu vreau să fac o dramă din acest meci, deoarece nu este cazul. Totul este în regulă, voi lua această înfrângere ca pe un lucru pozitiv. La începutul meciului nu am simţit prea bine mingea, dar pe parcurs am reglat acest lucru. Kerber a jucat bine, a meritat să câştige. Nu a fost ziua mea, ea a fost mai bună astăzi. 

Aş fi putut întoarce soarta meciului, dar m-am trezit prea târziu. Lucrul pozitiv este că am luptat până la final pentru fiecare minge. Chiar dacă am pierdut, simt că am jucat la un nivel înalt", a spus Simona Halep la finalul meciului, citată de News.ro.

După acest turneu, Halep va coborî o poziție în clasamentul WTA, fiind întrecută de Agnieszka Radwanska.

Kerber s-a impus cu 6-3/6-4 și o va înfrunta în finală pe Karolina Pliskova. În cazul în care va câștiga turneul, Kerber o va depăși pe Serena Williams și va deveni noul lider în clasamentul WTA.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1338485209499915
Mircea Magdas  •  22 August 2016, 20:45

Vai, dar la Cincinnati nu sunt tantari? A, si pe deasupra se dau si bani! Nu ca la Olimpiada, unde se duc prostii aia! Auzi, sa risc inbolnavirea, asa, fara un premiu cu cinci zerouri! Da-o in coloc de medalie olimpica! Ce, eu sunt romanca? Am crescut acolo, asta nu inseamna ca sunt! Nici INNA nu e, si e tot constanteanca!

mutu57
mutu57  •  22 August 2016, 04:36

E clar de ce mai pierde Simona din cand in cand (macar o data la 14 meciuri) . Ca sa mai aiba si frustratii ce comenta aiurea. Bietii Tudor Stoica, Cristian Toma si altii asteapta de 2-3 luni infrangerea asta ca sa-si etaleze ignoranta crasa si repertoriul de insulte. O alta explicatie ar fi ca e si Simona om (Marea Serena a pierdut in turul doi la olimpiada.)

catalynn
catalynn  •  21 August 2016, 23:23

Si iată cum polaca pierde iar rușinos o finala si face Germania de ras! Acum lăsând gluma, in condițiile din acest an de la Cincy nu a mai contat valoarea ci adaptarea la caldura, dar mai ales la umiditatea in exces. Pliskova a arătat ieri ca poate trece de o jucătoare de top 5 născuta si crescută lângă jungla ecuatoriala. Kerber a arătat ca poate mai mult decât alte europence, însă nu a putut nici măcar sa o învingă pe una ca Puig (născuta si crescută la tropice) in condiții tropicale. La NY vom avea parte de acoperiș pe Ashe si de condiții meteo mai normale pt noi. Urmează Asia unde iar e cald si foarte umed si nu cred ca Simona va reuși mult mai mult ca anul trecut când a cam ieșit din primele tururi peste tot. Cum am spus si ieri când io unul am renunțat si la niste minuscule treburi gospodărești din cauza umidității este foarte ușor de judecat pe alții stand in fotoliu cu berea rece ca gheata in mâna si AC dat la maxim ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează