TENIS    •   SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

SIMONA HALEP. O fostă campioană olimpică îi dă sfaturi Simonei Halep: "Ăsta ar trebui să fie obiectivul ei"

Foto: Guliver/GettyImages

Foto: Guliver/GettyImages

Marti, 07 Noiembrie 2017

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, este de părere că obiectivul Simonei Halep ar trebui să fie câștigarea unui trofeu de Mare Șlem și nu menținerea pe primul loc în ierarhia mondială.Prezentă la o conferință de presă organizată la sediul COSR, campioana olimpică a probei de natație de 200 de metri liber, care a avut loc în 2004 la Atena, a vorbit despre performanța Simonei Halep.

"Simonei Halep îi lipsește acum o mică pauză. Ea ar trebui să se bucure în primul rând de ceea ce a realizat în acest an, pentru că este locul 1 în lume. Iar ceea ce îi lipsește sunt convinsă că va realiza.

Nu cred că obiectivul ei trebuie să fie să rămână menținerea cât mai mult pe primul loc mondial, ci câștigarea unui turneu de Grand Slam. Și sunt ferm convinsă că ea va reuși pentru că este tânără și știe exact ceea ce își dorește", a spus Camelia Potec, citată de Agerpres.

Simona Halep va încheia anul pe primul loc în clasamentul WTA, în ciuda faptului că a fost eliminată din faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

Ilascu Mircea  •  08 Noiembrie 2017, 11:08

Cand un turneu va fi in format de doua sau trei meciuiri sigur va castiga un Grand Slam .

Costi Costinel  •  07 Noiembrie 2017, 22:55

...draga Camelia , iti racesti gura de pomana ! deocamdata , obiectivul ei a fost sa o ia la fuga de la turneul campioanelor ... ca sa-si gaseasca iubit !!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet