SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep o înțelege pe Naomi Osaka: „Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 17:56

Simona Halep (2 WTA) a vorbit despre ascensiunea lui Naomi Osaka, cea care a detronat-o din fotoliul de lider al tenisului mondial, și spune că înțelege presiunea la care e supusă japoneza.

Simona Halep a vorbit despre momentele grele pe care le-a trăit când era în aceeași situație ca Osaka:Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România. În 2014 mi-a fost cel mai greu, dar acum mă simt bine. Credeţi-mă, trebuie să fii foarte tare pentru a rezista la astfel de lucruri!”, a spus Simona Halep pentru wtatennis.com.

„Nici nu știu de ce plâng. Nu știu ce se întâmplă. Nu cred că înțeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar pe aproape de acest loc. Oamenii nu-mi dădeau atenție, iar acum sunt toți ochii pe mine. E o situație cu care nu sunt confortabilă”
Naomi Osaka la conferința de presă

Simona Halep joacă joi, după ora 17:00, în sferturile turneului de la Dubai împotriva învingătoarei dintre Sabalenka și Bencic, meci care se va juca în această seară, de la ora 19:00. Partida poate fi urmărită AICI!

Citește și:

România ar putea rămâne fără turneul WTA de la București! Unde are de gând să îl mute patronul maghiar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
spinoza
spinoza  •  21 Februarie 2019, 10:40

Osaka nici nu stie cum sa vorbeasca si nici sa se comporte. Vezi ce-a facut cu antrenorul ei. I-a rupt capul banii si la cata scoala a facut nu-i de mirare ca-i o ingramadita. La noi te lasau sa faci sport doar daca aveai si note mari la Scoala... Mai ales fetele.

wishmaster
wishmaster  •  20 Februarie 2019, 21:55
Postat de bazinga pe 20 Februarie 2019, 19:38

Solutia e foarte simpla pentru ciudata de Osaka!Daca nu vrea sa fie number one,sa fie in prim planul presei,mass mediei in general,sa piarda in turul 1 la toate turneele unde participa,asa sa faca!Nu se simte confortabil sa aiba milioane in cont?Ciudat mod de a vedea lucrurile.....Oricum,mi se pare de o prostie feroce fatuca asta bizara...

băi nene, bizar ești doar tu și comment-urile tale stupide și permanent critice, indiferent despre cine. zici ca ai mâncat doar păpădii toată viața ta patetică... nu înțelege nimeni ce vrei și de ce ești vesnic agresiv, pur si simplu ai un comportament ***, jur! dă-ți reset sau o ***, doar lasă-ne naibii o dată plzzzz

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinso
florinso  •  20 Februarie 2019, 19:55

E cam greu cand esti in fata. Toti vor sa te bata. E ambitie mare in WTA.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează