SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep nu renunță! Și-a anunțat marele obiectiv pentru finalul carierei: „Dacă e să se întâmple, o să se întâmple”

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images
Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 22:12 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 22:37

Simona Halep a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, în care s-a anunțat semnarea parteneriatului de imagine cu Automobile Bavaria, că îşi doreşte să mai câştige un titlu de Mare Şlem. 

Campioană la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, Simona Halep spune că își dorește să mai simtă o dată gustul victoriei într-o competiție majoră:

Asta îmi doresc şi sunt sigură că dacă e să se întâmple, o să se întâmple. Muncesc pentru asta şi îmi doresc să şi câştig", a spus Simona, cea care lucrează de câteva luni cu reputatul Patrcik Mouratoglou

Ea a adăugat că e o perioadă a schimbărilor în viaţa sa. „Mă bucur tare mult că am ajuns în această poziţie, simt că sunt mult mai experimentată şi iau decizii mult mai bune. Mă bucur pentru tot ceea ce se întâmplă în viaţa mea şi sunt foarte entuziasmată”, a subliniat dubla campioană de Grand Slam. 

Simona Halep, cotată surprinzător la Wimbledon

Simona Halep este una dintre preferatele bookmarkerilor la câștigarea turneului de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Românca a avut un sezon sub așteptări pe zgură. A fost eliminată în „sferturi” la Madrid, în turul al doilea la Roma și, cel mai important, tot în turul al doilea la Roland Garros. Chiar și așa, Halep este credidată în continuare cu șanse bune de a se impune la turneul de pe iarba londoneză.

Sportiva noastră, care a reușit să triumfe la „All England Club” în 2019, este considerată a patra favorită, având o cotă de 14, la egalitate cu Emma Răducanu. Nume importante precum Anett Kontaveit (locul 2 WTA), Paula Badosa (locul 3 WTA) sau Ons Jabeur (locul 4 WTA) sunt depășite de Simona în topul bookmakerilor.

VIDEO Simona Halep, declarații după eliminarea timpurie de la Roland Garros

Citește și alte știri din tenis:

SPECIAL GSP Rafa Nadal - moștenirea » Spaniolul e marea sursă de inspirație a starurilor din noua generație. Concluziile psihologului sportiv chestionat de GSP

FOTO Imagini tari la meciul de retragere al lui Horia Tecău. Simona Halep a făcut pereche cu Patrick Mouratoglou

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
wittman68
wittman68  •  11 Iunie 2022, 23:15

E bine ca nu renunta. Noi, din pacate, am cam renuntat sa speram la ceva de la ea. Asta cu atacul de panica mi se pare foarte tare, rau de tot, intrece chiar si cea mai *** reclama vazuta de mine la Tv, aia in care se ratoieste tot ea, Halep, din ecranul Tv la unul mirat din sufragerie. Se poate angaja de acum la Dedeman. Asta cu "sustinerea" bookmakerilor e si ea din registrul comic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

267890
267890  •  11 Iunie 2022, 13:30

Dar ce mai e cu atacul de panică? O fi luat ceva calmante?

Vic_5864
Vic_5864  •  11 Iunie 2022, 10:16

Dacă trece de primul tur să zică mersi. Dacă joacă numai bubuiala nu are nici o sansa. Nu vezi la ea scurte, taiate, loburi, veniri la fileu, nu știe. Numai bubuiala și ignituri. Barem serviciul este la pământ. Nu stie să joace variat. De când s-a măritat cu tataia nu mai joacă nimic. Șanse 0. Mai bine să se lase. Cu bubuiala sunt altele mai tinere și mai tari. Trebuie să-și schimbe jocul altfel.........

Vezi toate comentariile (5)
Comentează