SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Simona Halep, optimistă la plecarea spre Miami: „Abia aștept să merg să joc” + Cum s-a simțit după ce a efectuat rapelul de la vaccin

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) +24   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 3 WTA)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 11:36 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 16:48

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a plecat în Statele Unite ale Americii, pentru a evolua la turneul WTA de la Miami. Sportiva din România revine în circuit după o lună de la ultimul meci oficial. Halep a fost învinsă în „sferturi” de Serena Williams (scor 3-6, 3-6) la Australian Open, pe 16 februarie.

Halep a sărit peste competițiile din ultima lună din cauza unor probleme medicale la spate. Halep nu a mai concurat de pe 16 februarie, când Serena Williams a învins-o în sferturile de finală de la Australian Open, scor 3-6, 3-6. Simona a depășit accidentarea care a sâcâit-o în ultima vreme și a plecat în SUA pentru a evolua la turneul WTA de la Miami.

Simona Halep: „Abia aștept să merg să joc”

„A fost o pauză destul de lungă, m-am simţit bine acasă, am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate durerile. Abia aştept să merg să joc câteva meciuri şi sper să joc bine. Nu ştiu ce restricţii sunt, noi vom fi în bulă şi sunt ok cu asta, aşa am fost la toate turneele de până acum, în afară de Australia. Nu pot spune că am o mare problemă, nu e confortabil, dar va fi ok”, a declarat Simona Halep

În 2019, Simona a ajuns până în sferturi la turneul de la Miami, unde a fost eliminată de Karolina Pliskova, scor 5-7, 1-6.

20 de victorii și 8 înfrângerieste palmaresul Simonei Halep la turneul WTA de la Miami

Simona Halep: „Sunt foarte liniștită după ce am făcut vaccinul”

Simona Halep a efectuat miercuri rapelul de la Pfizer, cu două zile mai devreme decât era prevăzut. Motivul? Halep a plecat astăzi spre Miami și sportiva din Constanța a dorit să evite riscul de a prezenta efecte adverse în avion.

„Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul. Am şi făcut virusul, aşa că mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în America. N-am avut nicio reacţie, zero, m-am bucurat, pentru că am fost un pic cu emoţii înainte. Dar n-am simţit nimic. L-am făcut mai devreme cu două zile, am întrebat dacă există un risc. Mi-au spus că nu, că poate fi făcut între 19 şi 21 de zile şi l-am făcut”, a mai spus numărul 3 WTA.

+20 FOTO

Beatrice Mahler: „Simona Halep a trecut prin infecție, și-a făcut un rapel de siguranță”

Contactată de GSP.ro, Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Dr. Marius Nasta”, a explicat ipostaza în care s-a regăsit Simona Halep:

„Nu, nici vorbă de riscuri! Există o marjă de plus minus câteva zile în situații excepționale, care pot permite administrarea dozei mai devreme, cu atât mai mult cu cât știm că doamna Halep a și trecut prin infecție. Ea își face un rapel de siguranță, ca să aibă un număr de anticorpi suficient de mare. Nu sunt probleme”, a explicat Beatrice Mahler pentru Gazetă.

VIDEO. George Cosac: „Angela Merkel întreabă mereu ce face Simona Halep”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep, anunț despre retragere: „Ăsta este planul meu”

Simona Halep despre Serena Williams: „Cred că are problemuțe la partea mentală, este aproape de o performanță greu de întâlnit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează