SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, OUT de la Australian Open // Mats Wilander e categoric: „Muguruza a dominat meciul! Victoria este meritată”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 10:17

Fostul tenismen Mats Wilander (55 de ani) a analizat meciul pierdut de Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7 (8), 5-7, în semifinale la Australian Open 2020.

„Simonei nu-i place să vină la fileu, spre deosebire de Muguruza care preferă acest stil de joc. Garbine a jucat cu mai mult curaj și a dominat meciul. A meritat victoria. Când începe să obțină puncte, Muguruza câștigă și încredere. Are șanse reale să câștige turneul”, a declarat Mats.

+14 FOTO

EXCLUSIV Analiza lui CTP: „La acest capitol a stat mai slab Simona Halep”

„La un capitol a stat mai slab Simona Halep față de meciurile precedente: serviciul doi. A fost ceva mai moale, iar asta i-a permis Gabrinei să atace și să facă puncte de multe ori pe serviciul doi al Simonei. Impresionantă adâncimea loviturilor lui Muguruza. Rar vezi așa ceva. Mingi la linie în serie, foarte aproape de linie. Pot să spun însă că a avut și noroc Garbine, dar nu unul întâmplător. Soarta îi ajută pe cei îndrăzneți. Tot timpul a forțat, a riscat, și-a asumat. Iar mingea a prins terenul, chiar dacă nu a controlat-o de fiecare dată până la capăt”, a declarat Cristian Tudor Popescu la GSP Live. 

citește și:

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7 // EXCLUSIV Analiza lui CTP: „La acest capitol a stat mai slab Simona”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
rocky2
rocky2  •  30 Ianuarie 2020, 22:53

Vad ca halepiştii se pricep mult mai bine decat Wilander la tenis!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 Ianuarie 2020, 16:56

L-a dominat de a salvat 4 mingii de set in tiebreak si a luat un break in extremis ca sa se mentina in setul 2. Nu vreau sa-i reduc meritele Muguruzei, e o jucatoare f buna cand vrea ea, dar hai sa nu exageram acum cu dominatii si chestii de genul

christiano0
christiano0  •  30 Ianuarie 2020, 13:38
Postat de florar pe 30 Ianuarie 2020, 10:51

Expertul lui Peste!Cum naiba domina meciul daca a avut 3 puncte castigate in plus...?

Acelasi comentariu stupid l-a avut si Luminita Paul sau cine naiba a comentat prima semifinala dintre Barty si Sofia Kenin. A bătut americanca în primul set cu 7-6 (8-6) și în setul 2 era 6-5 pt ea și comentatoarea spune ceva de genul, “a fost mai bună americanca, a dominat bla-bla-bla” .... ***, diferența s-a făcut la câteva puncte. Dacă două sau trei mingi intrau altfel, câștigătoare putea fi oricine. Oricum, 2 semifinale tari. Felicitări celor 4 fete.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează