SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Simona Halep despre pandemia de COVID-19: „M-am speriat de coronavirus! Va fi și mai rău în România”

Simona Halep nu-și va putea apăra titlul de la Wimbledon după ce ediția din acest an a fost anulată +33   FOTO
Simona Halep nu-și va putea apăra titlul de la Wimbledon după ce ediția din acest an a fost anulată

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 07:55

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a fost invitată la o discuție video alături de Mats Wilander, în cadrul Podcastului „Legendele Tenisului”, găzduit de fostul mare jucător de tenis, alături de Boris Becker și Tommy Haas.

Jucătoarea noastră le-a vorbit foștilor tenismeni despre situația din România, despre pandemia de coronavirus și despre cum crede că vor evolua lucrurile în perioadă următoare.

„În România e destul de rău acum. Totul este închis. Avem multe cazuri, dar nu așa multe decese. Dar va fi și mai rău pentru că avem mulți oameni care vor veni din Italia și sunt infectați. Va fi greu pentru spitale să gestioneze situația.

251 de noi infecții în ultimele 24h + Arafat ia în calcul prelungirea stării de urgență

Eu eram în autoizolare de o săptămână când s-a anunțat că se va închide totul. M-am speriat de virus și de tot ce auzeam din China și din alte țări. Nu e ușor. E greu pentru toată lumea pentru că nu putem ieși, dar trebuie să acceptăm și să rămânem pozitivi. 

Este o problemă în întreaga lume. E mai bine că totul a fost anulat. Este o problemă uriașă! Trebuie să ascultăm ce ni se spune. Trebuie să stăm acasă, în siguranță. Tenisul nu e totul în viața mea. Prefer să stau în casă și să aștept momentul în care totul va fi sigur pentru a putea călători. Dacă nu voi fi 100% în siguranță, nu voi pleca de acasă”, a declarat Simona Halep la Eurosport.

 

„Cel mai negru scenariu? Totul anul va fi anulat. Cred că această situație, cu turnee anulate, va dura mai mult de luna iulie” 
Simona Halep

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

 Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep a debutat în prestigiosul The Times: „Am urmat strict regulile de izolare” + Care e partea plină a paharului în pauza din cauza pandemiei

Simona Halep și-a dezvăluit rutina zilnică: „Mă trezesc pe la 10-11, nu am ieșit de 22 de zile”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close