SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU

Simona Halep participă la un nou turneu, imediat după competiția din Palermo! Unde va evolua sportiva româncă

Simona Halep va participa la turneul de la Praga imediat după cel de la Palermo // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep va participa la turneul de la Praga imediat după cel de la Palermo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 10:06 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 10:13

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) va participa la turneul WTA din Praga, după cel din Palermo.

Imediat după participarea la turneul de la Palermo, care va reprezenta revenirea Simonei într-o competiție oficială după pauza impusă de coronavirus, sportiva româncă va călători în Republica Cehă, unde va participa la Prague Open, informează Eurosport.

Turneul din Praga se va desfășura între 10 și 16 august, pe zgură, în timp ce competiția din Palermo va avea loc între 3 și 9 august. Belinda Bencic (23 de ani, 8 WTA) este singura jucătoare din top 10 WTA care și-a confirmat până acum prezența la turneul din Republica Cehă.

În 2019, turneul din Praga a fost câștigat de Jil Teichmann (23 de ani, 63 WTA), care a învins-o în finală pe Karolina Muchova (23 de ani, 26 WTA), scor 7-6 (7-5), 3-6, 6-4. Prima ediție a turneului a avut loc acum 5 ani, în 2015, acesta debutând cu victoria Karolinei Pliskova (28 de ani, 3 WTA).

Simona Halep revine în competiție la Palermo

Simona Halep are programată revenirea oficială odată cu reluarea turneelor WTA, la startul lunii august, la Palermo, într-un loc pe care l-a vizitat acum un deceniu, când cariera ei abia începea.

Simona Halep este singura jucătoare din România de pe tabloul principal al turneului de la Palermo. Conform înscrierilor, în calificări ar putea să evolueze Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig. Pe lista jucătoarelor care ar putea urca în calificări, cea de „alternates”, se află Irina Bara, dar și Jaqueline Cristian.

2 românces-au impus pe zgura de la Palermo: Irina Spîrlea în 1994 și 1995 la simplu și Ruxandra Dragomir în 1994 la dublu, alături de Laura Garrone

VIDEO. Simona Halep a refuzat Monte Carlo, paradisul fiscal al tenisului

Citește mai multe știri despre tenis:

Eugenie Bouchard a realizat portretul jucătoarei de tenis perfecte! Ce a spus despre Simona Halep

Veste mare în familia Halep » Simona a postat un video adorabil: „Îl cheamă Stere”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close