SPORTURI  »  TENIS  »  PETRECERE

FOTO Simona Halep, postare de mii de like-uri după petrecerea de vineri » I-a uimit pe invitați și pe viitorul soț

Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc +11   FOTO
Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 14:45 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 15:06

Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc, au organizat o petrecere impresionantă vineri seară.

Jucătoarea de tenis și omul de afaceri au sărbătorit alături de familie și prieteni. Astfel, Toni Iuruc a organizat o petrecere prin care a celebrat acceptul Simonei Halep de a se căsători cu el, așa cum cere tradiția machidonească.

Simona Halep a atras toate privirile la petrecere. Jucătoarea a avut două ținute spectaculoase care au făcut deliciul invitaților, dar și al fanilor, sportiva publicând mai multe fotografii pe Instagram.

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon care a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat în nenumărate rânduri împreună. Cei doi ar urma să facă nunta în septembrie.

Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. „Mă bucur să îl am alături”

Simona Halep se pregătește de revenirea pe teren după accidentare, dar în viața personală totul merge perfect. Jucătoarea de tenis are o frumoasă relație cu Toni Iuruc, iar cei doi au făcut un pas important: în urmă cu o lună, Simona Halep a fost cerută de soție!

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a mărturisit Halep.

Citește mai multe știri din tenis:

Ilie Năstase, la 75 de ani » Cei 2 jucători pe care ar fi vrut să îi înfrunte de ziua lui: „I-aș putea fi tată, dar cred că m-aș descurca”

Simona Halep rămâne în TOP 10 WTA » Doar două puncte o despart de locul 11!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  26 Iulie 2021, 19:31
Postat de reteleanu pe 26 Iulie 2021, 15:14

nu inteleg ce e aia "machidon"?? banuiesc ca are CI, pasaport, permis eliberate de autoritatile din Romania, nu? daca era evreu spuneati tot asa? plus ca "machidonii" se considera cei mai romani dintre romani, sunt de un nationalism feroce. bravo, Simo, casa de piatra sa ai!

Ei își spun machidoni și tot ei țin cu disperare sa se căsătorească doar între ei

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  26 Iulie 2021, 19:29

Halepa e bucuroasa ca și-a luat bărbat fost însurat ori ca banii rămân in neam?

malinr
malinr  •  26 Iulie 2021, 15:54

De ce s-ar deranja pentru un "fan" ca tine?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează