SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep poate bifa un record la Madrid: "Nu sunt principala favorită"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 19:30

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) poate deveni prima jucătoare de tenis care cucerește 3 titluri la Madrid dacă va câștiga și în acest an.

Liderul mondial va juca în primul meci cu Ekaterina Makarova, locul 32 WTA, însă spune că nu se consideră favorită la turneul iberic.

"Nu cred că sunt principala favorită. Bineînţeles că am şansele mele, pentru că sunt numărul 1 în lume, dar niciodată nu mă gândesc că sunt favorita unui turneu. O să intru pe teren şi o să dau tot ce am mai bun.

Am mai fost în postura de a-mi apăra titlul şi anul trecut, nu simt nicio presiune, n-am nicio aşteptare. Sunt gata de start şi vom vedea ce se va întâmpla", a spus Halep în cadrul unei conferinţe de presă.

"Am câştigat de două ori aici, e foarte special. Sunt mulţi fani români care vin să mă susţină şi mă simt ca acasă. Este un turneu special pentru mine"
Simona Halep

Citește și: MUTUA MADRID OPEN. S-a tras tabloul de la Madrid » Cu cine joacă Simona Halep în primul tur + Sharapova și Otapenko întâlnesc două românce 

Simona Halep a primit cel mai frumos compliment posibil: "Are doar 60kg, dar o bună parte din această greutate o reprezintă inima"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează